«Ενδιαφερόμαστε να ενισχύσουμε τη θέση μας στην Ελλάδα, όπως κάνουμε σε όλο τον κόσμο». Τη δήλωση αυτή έκανε αποκλειστικά στο newmoney ο Εμάνουελ Γκριμάλντι, ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα και συμμετέχει στο 13ο ετήσιο Capital Link Greek Shipping Forum.

Αρχικά όταν τον ρωτήσαμε πως βλέπει τις εξελίξεις στην Attica Group απάντησε: «Μου αρέσει να μιλάω για τη δική μου εταιρεία και όχι για τους ανταγωνιστές μου» και προσέθεσε: «Ενδιαφερόμαστε πολύ να μεγαλώσουμε τις επιχειρήσεις μας στη Μεσόγειο. Έχουμε Trans Med στην Ισπανία, τη Grimaldi στην Ιταλία και τις Μινωικές στην Ελλάδα».

Όταν επιμείναμε αν θα ενδιαφερθεί να αγοράσει πλοία, κάποιο κομμάτι της Attica στο μέλλον μας είπε: «Το θέμα είναι να υπάρχει κάποιος να πουλάει. Δεν μπορώ να απαντήσω άμεσα σε ερώτηση αν θέλω να αγοράσω γιατί απαντώντας σε τέτοιες ερωτήσεις το μόνο που καταφέρνεις είναι να ανεβάζεις τις τιμές. Το ίδιο συμβαίνει και με τους ποδοσφαιριστές. Οι ομάδες περιμένουν… Δεν θα βγει ο Ολυμπιακός να πει θέλω να αγοράσω αυτόν τον παίκτη, πριν έρθει η κατάλληλη ώρα».

Σε ερώτηση του newmoney για το λιμάνι του Ηρακλείου απάντησε: «Ξεκάθαρα ενδιαφερόμαστε για το λιμάνι του Ηρακλείου, όπως ενδιαφερθήκαμε για το λιμάνι της Ηγουμενίτσας και κερδίσαμε τον διαγωνισμό. Το ίδιο θα κάνουμε και με το Ηράκλειο, θα συμμετάσχουμε στον διαγωνισμό και ελπίζω να κάνουμε την καλύτερη προσφορά».

 

Διαβάστε ακόμη

ΔΕΔΔΗΕ: Κίνδυνος νέου εκτροχιασμού του διαγωνισμού των έξυπνων μετρητών ύψους €1,1 δισ.

Μάικλ Τζόρνταν: Πώς το Νο1 brand στην ιστορία του αθλητισμού έχτισε περιουσία 2,2 δισ. δολαρίων

Ρεκόρ αιτήσεων για την πλατφόρμα των ευάλωτων δανειοληπτών – Έρχονται πέντε αλλαγές