search icon

Ναυτιλία

Φράγκου: Η Navios Partners «απορρόφησε» την Navios Containers L.P.

Όπως δήλωσε η Αγγελική Φράγκου πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος της Navios Maritime, η συνδυασμένη οντότητα θα είναι μια ελκυστική επενδυτική ευκαιρία για τους επενδυτές

Την απόκτηση της εισηγμένης στο NASDAQ Navios Maritime Containers L.P ανακοίνωσε η επίσης εισηγμένη αλλά στο NYSE Navios Maritime Partners L.P. με τη μετοχή της πρώτης να μην διαπραγματεύεται πλέον στο ταμπλό.

Η Αγγελική Φράγκου πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος της Navios Maritime δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να κλείσουμε αυτήν συναλλαγή που παρέχει στη Navios Partners σημαντικά οφέλη.

Η συναλλαγή δημιουργεί διαφοροποιημένη και μεγαλύτερη βάση περιουσιακών στοιχείων με αυξημένη ικανότητα κερδών. Η διευρυμένη οντότητα θα επωφεληθεί από μια απλοποιημένη κεφαλαιακή και οργανωτική δομή, εξαλείφοντας έτσι το διπλό κόστος. Η οικονομική οντότητα θα έχει βελτιωμένο πιστωτικό προφίλ μέσω της αύξησης των ταμειακών ροών που υποστηρίζουν την απομόχλευση και την ανάπτυξη.

Επιπλέον, η μεγάλη βάση περιουσιακών στοιχείων θα παρέχει στην οικονομική οντότητα ένα σημαντικό απόθεμα ασφάλειας αξίας. Πιστεύουμε ότι η συνδυασμένη οντότητα θα είναι μια ελκυστική επενδυτική ευκαιρία για τους επενδυτές».

Διαβάστε ακόμα: 

Επιστροφή στο γραφείο: Η Google κάνει την αρχή – Πώς και για ποιους τελειώνει η τηλεργασία

Πρωτοφανές: Γιατί η Google δεν «γιορτάζει» την Πρωταπριλιά φέτος

Τιμή – στόχος τα 11 δολ. για την Performance Shipping της Οικογένειας Παληού

Exit mobile version