Ένα ακόμη Mega Yacht του ελληνικού ναυπηγείου Golden Yachts, συμφερόντων της οικογένειας Δράγνη, ετοιμάζεται να διασχίσει τις θάλασσες προσφέροντας πολυτελείς και μοναδικές εμπειρίες στους επιβάτες του και διαφημίζοντας την Ελλάδα.

Πρόκειται για το «PROJECT X» μήκους 88 μέτρων, 3.000 κόρων και πλάτος 14,8 μέτρα. Το “PROJEXT X” αποτελεί το δεύτερο μεγαλύτερο σκάφος του διεθνούς φήμης ναυπηγείου μετά το λανσάρισμα του 95 μέτρου Ο’PARI το 2020 και του 85 μέτρου O’PTASIA το 2018.

Τo πολυτελές mega yacht πρόκειται να παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο Monaco Yacht Show τον προσεχή Σεπτέμβριο.

Οι εξωτερικοί του χώροι του PROJECT X είναι σχεδιασμένοι από τον Ken Freivokh με αναγνωριστικό σήμα του ένα μοναδικό μοτίβο σχήματος Χ. Το εσωτερικό του επιμελημένο από το ιταλικό interior studio Massari Design είναι ένας σχεδιαστικός ύμνος σπάνιων υλικών με περισσότερα από 40 είδη δέρματος, σπάνια είδη ξύλου, μάρμαρα και όνυχες. Το Project X διαθέτει εννιά καμπίνες επισκεπτών και μπορεί να φιλοξενήσει 12 άτομα.

Αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά του ο γυάλινος ανελκυστήρας που είναι ένας από τους μεγαλύτερους που έχουν ποτέ εγκατασταθεί σε superyacht, το ειδικά διαμορφωμένο spa με wellness υποδομές, το εντυπωσιακό του γυμναστήριο καθώς και η μεγάλη πισίνα του και τα δύο jacuzzi. Ακόμη διαθέτει ένα μεγάλο χώρο γραφείου με meeting room και ειδικά διαμορφωμένο γραφείο για γραμματειακή υποστήριξη.

Το Ο’REA

Το ναυπηγείο Golden Yachts έχει υπό κατασκευή ένα ακόμη Mega Yacht, το O’Rea μήκους 77 μέτρων, το οποίο αναμένεται να παραδοθεί την άνοιξη του 2023 και θα είναι έτοιμο προς ναύλωση μέσω της Atalanta Golden Yachts. Μερικά από τα κορυφαία χαρακτηριστικά του αποτελούν οι οκτώ ευρύχωρες καμπίνες επισκεπτών, συμπεριλαμβανομένης της καμπίνας του ιδιοκτήτη με ιδιωτικό χώρο γραφείου.

Αξίζει να αναφερθούν ο εντυπωσιακός χώρος lounge ο οποίος διακοσμείται από ένα υπέρλαμπρο γυάλινο πολυέλαιο Lasvit καθώς και ένα μοναδικό πιάνο, οι δύο πισίνες με καινοτόμο γυάλινο πάτο, καθώς και το beach house το οποίο διαθέτει φινλανδική σάουνα, τούρκικο χαμάμ και αίθουσα μασάζ.

Διαβάστε ακόμα:

Ζόραν Μπογκντάνοβιτς: Οι ζημιές και το σχέδιο της Coca Cola HBC στη Ρωσία

Ρύθμιση φόρων στα… μέτρα σας με 5 απλές κινήσεις

Ιωσήφ Σηφάκης: Η Ελλάδα μπορεί να αναπτύξει μια οικονομία που θα στηρίζεται στην καινοτομία (pics)