Ναυτιλία

Hellenic Hull Management: Υποτροφίες για σπουδές στη ναυτασφάλιση – Ποιους αφορούν

  • newsroom


Ορισμένα από τα μαθήματα του μεταπτυχιακού προγράμματος αναγνωρίζονται και από το Chartered Insurance Institute, γεγονός που διευκολύνει τους αποφοίτους στο να γίνουν μέλη του CII

Η Hellenic Hull Management επενδύει στη γνώση και δια βίου μάθηση με γνώμονα την εκπαίδευση και κατάρτιση τόσο των νέων, όσο και στελεχών με μακρόχρονη πορεία στην εταιρεία μέσω σειράς πρωτοβουλιών που έχει αναλάβει στην κατεύθυνση αυτή.

Υπηρετώντας τον τέταρτο στόχο βιώσιμης ανάπτυξης για την αναβάθμιση της εκπαίδευσης, οι διαχειριστές της American Hellenic Hull Insurance Company Ltd υπέγραψαν τον Οκτώβρη του 2019 Μνημόνιο Συνεργασίας με το Παγκόσμιο Ναυτιλιακό Πανεπιστήμιο.

Η συμφωνία περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την υποστήριξη του μεταπτυχιακού προγράμματος για τη ναυτασφάλιση, τη διοργάνωση κοινών εκδηλώσεων, αλλά και ειδικών σεμιναρίων επαγγελματικής εκπαίδευσης.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας με το Παγκόσμιο Ναυτιλιακό Πανεπιστήμιο, η εταιρεία εγκαινιάζει το πρωτοπόρο πρόγραμμα υποτροφιών για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα “Marine Insurance, Law & Practice”, δίνοντας τη δυνατότητα σε νέους φοιτητές και επαγγελματίες να αναπτύξουν, να αναβαθμίσουν και να διευρύνουν τις γνώσεις τους στον τομέα της ναυτασφάλισης.

Ορισμένα από τα μαθήματα του μεταπτυχιακού προγράμματος αναγνωρίζονται και από το Chartered Insurance Institute, γεγονός που διευκολύνει τους αποφοίτους στο να γίνουν μέλη του CII.

Η American Hellenic Hull είναι ιδιωτική ναυτασφαλιστική εταιρεία, η οποία καλύπτει κινδύνους Σκάφους & Μηχανής. Ανήκει κατά 100% και υποστηρίζεται οικονομικά από το American P&I Club, ενώ αποκλειστική διαχειρίστριά της είναι η Hellenic Hull Management (HMA) Limited.

Η εταιρεία είναι εγγεγραμμένη και εδρεύει στη Λεμεσό (Κύπρος), με γραφεία, επίσης, σε Πειραιά, Νέα Υόρκη, Χιούστον, Λονδίνο, Σαγκάη και Χονγκ Κονγκ. Οι δραστηριότητές της ξεκίνησαν την 1η Ιουλίου 2016. Η American Hellenic Hull είναι η πρώτη ναυτασφαλιστική εταιρεία η οποία αδειοδοτήθηκε στην Κύπρο υπό τις απαιτήσεις του καθεστώτος Φερεγγυότητα II (Solvency II).

Διαβάστε ακόμα:

Πώς η επιστρεπτέα προκαταβολή έγινε… μη επιστρεπτέα έως 80%

Παυλάκης: Να γίνει καθολικός εμβολιασμός – Μόνο έτσι θα τελειώσει η πανδημία (Vid)

Γρηγόρης Δ. Δημητριάδης: Το σχέδιο για να εξελιχθεί το Υπερταμείο σε «public wealth fund»