Κομβικής σημασίας τοποθετήσεις κάνει ο Όμιλος Γκριμάλντι ο οποίος κυριαρχεί στις μεταφορές οχημάτων παγκοσμίως ενώ έχει δυναμική παρουσία στη Μεσόγειο έως και τη Μαύρη Θάλασσα.

Είναι μέτοχος στην Αutomar, εταιρεία  που δραστηροποιείται στον τομέα των logistics για οχήματα και έχει ένα τέρμιναλ στην Gioia Tauro στην καρδιά της Μεσογείου. Στην καρδιά της Μεσογείου,  και καλά συνδεδεμένη με όλες τις μεγάλες χώρες της περιοχής, η Automar SpA, μια κορυφαία εταιρεία ολοκληρωμένων υπηρεσιών logistics στη Νότια Ιταλία που συνεργάζεται με σημαντικούς κατασκευαστές OEM παγκοσμίως από το 1974, προσφέρει στους πελάτες της το τερματικό Gioia Tauro ως η ιδανική λύση για την αποθήκευση και μεταφόρτωση αυτοκινήτων.

Ο τερματικός σταθμός Gioia Tauro, που μέχρι τώρα χρησιμοποιήθηκε κυρίως ως πύλη προς την ιταλική χερσόνησο, είναι υποψήφιος για να παίξει καθοριστικό ρόλο στη μεταφόρτωση στη Μεσόγειο, σύμφωνα με τη σαφή στρατηγική του Ομίλου Automar να παρέχει στους πελάτες του επικερδείς  λύσεις για τη διανομή των αυτοκινήτων τους.

Το συγκρότημα Gioia Tauro  -με έκταση  τα 320.000 τετραγωνικών μέτρων του – αντιπροσωπεύει μια ανταγωνιστική λύση για τη διαχείριση μεγάλων όγκων μεταφόρτωσης. Η γεωγραφική του θέση και η δυνατότητα παραλαβής και εκμετάλλευσης πλοίων σε 24ωρη βάση διευκολύνει τη σύνδεση θαλάσσιων υπηρεσιών, που θα επωφεληθούν από ειδικές θέσεις ελλιμενισμού μήκους 750 μέτρων.

Ο τερματικός σταθμός είναι εξοπλισμένος με σιδηροδρομική σύνδεση (τρεις γραμμές), εξασφαλίζοντας τη δυνατότητα σύνδεσης με τους κύριους ιταλικούς κόμβους. Μια ομάδα υψηλής εξειδίκευσης λειτουργεί στο Gioia Tauro με τα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας και ποιότητας, διασφαλίζοντας υψηλά πρότυπα λειτουργίας και παραγωγικότητα.

Διαβάστε ακόμη

«Καρούζος Gate»: Aλλάζουν χέρια 200 ακριβά ακίνητα σε Αττική, Κρήτη, Πάτρα, Κεφαλονιά (pics)

Αναλυτικός Οδηγός: Όσα πρέπει να γνωρίζετε για το νέο αναπτυξιακό νομοσχέδιο

Πήραν «φωτιά» οι τιμές των κατοικιών – Άνοδος 9,2% στην Ε.Ε. το γ’ τρίμηνο του 2021, +7,9% στην Ελλάδα