Ναυτιλία

Πλακιωτάκης: Οφείλουμε να διδαχτούμε από τους ήρωες της Επανάστασης του 1821

  • newsroom


Το μήνυμα του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής για τα 200 χρόνια από την ελληνική Επανάσταση του 1821

Το δικό του μήνυμα για τα 200 χρόνια από την ελληνική Επανάσταση απέστειλε ο Γιάννης Πλακιωτάκης, με ανάρτησή του στον λογαριασμό που διατηρεί στο facebook.

«Διακόσια χρόνια μετά τον ξεσηκωμό του Έθνους για την πολυπόθητη ελευθερία, δεν οφείλουμε μόνο τιμή στους ήρωες της Επανάστασης του 1821.

»Οφείλουμε και να διδαχτούμε από το πάθος τους να αποτινάξουν τον τουρκικό ζυγό και να δημιουργήσουν μια ελεύθερη και δημοκρατική Ελλάδα», αναφέρει ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Και συνεχίζει: «Όπως οφείλουμε να διδαχτούμε και να αποφύγουμε διχαστικές λογικές που απείλησαν τον αγώνα και έθεσαν σε κίνδυνο το νεοσύστατο ελληνικό κράτος. Στην επιδίωξη της ελευθερίας και στη διασφάλιση της δημοκρατίας, δεν χωρούν εντάσεις και διχαστικές νοοτροπίες.

»Χωρούν ο ειλικρινής διάλογος, η σύνθεση στην επιλογή εθνικών προτεραιοτήτων και στόχων και η συνεννόηση για την επίτευξη τους. Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος να τιμήσουμε την επανάσταση του 1821 και εκείνους που θυσιάστηκαν για την ελευθερία μας»

.

Διαβάστε ακόμη

«Έκρηξη» καταθέσεων εν μέσω πανδημίας – Τι οδηγεί τους Έλληνες στην αποταμίευση

Οικογένεια Φίλιππου Νιάρχου: Οι business των «χρυσών» γόνων

Δημόσιο: €7 δισ. για έργα ψηφιοποίησης – Δρομολογούνται 450 projects

 

Απόρρητο Απόρρητο