Η απόφαση της Επιτροπής Ανταγωνισμού για την έγκριση της συγχώνευσης της Attica Group με την ΑΝΕΚ προκάλεσε αντιδράσεις στην ακτοπλοϊκή πιάτσα όπως ήταν αναμενόμενο. Η Seajets και ο Όμιλος Γκριμάλντι είχαν εμπλακεί στο θέμα με την εταιρεία της οικογένειας Ηλιόπουλου να κάνει δύο προσφορές ανεβάζοντας το τίμημα.

Κύκλοι της εταιρείας σχολίασαν τα εξής:

«To failing firm της ΑΝΕΚ, ότι δηλαδή καταστρέφεται και τη σώζει ο “σωτήρας” ATTICA, είναι μία αυθαίρετη κατασκευή. Πώς στα αλήθεια η ΑΝΕΚ επιβίωνε όλα τα προηγούμενα χρόνια με πολύ μεγαλύτερα προβλήματα, πολύ ακριβότερα πετρέλαια και πολύ σκληρό ανταγωνισμό στα Χανιά, ενώ φέτος είναι μονοπώλιο στα Χανιά; Πώς δεν ήταν πριν και μόνο τώρα έγινε δήθεν failing firm

Ένα παιδί με απλή λογική βλέπει ότι το failing firm της ΑΝΕΚ είναι προκατασκευασμένο γελοίο παραμύθι που δεν πείθει κανέναν.

Πολλές ιστοσελίδες από την Παρασκευή 4/8, τρεις ημέρες πριν η Επιτροπή Ανταγωνισμού ανακοινώσει επίσημα την απόφασή της με δελτίο τύπου, ανήγγειλαν ότι εγκρίθηκε η συγχώνευση ANEK και ATTICA.

Και πάλι, ένα παιδί με απλή λογική θα βγάλει τα συμπεράσματά του.

Η χρηματιστηριακή αξία της ΑΝΕΚ λόγω της “φούσκας” της συγχώνευσης απογειώθηκε 400% χωρίς κανείς να ξέρει πού θα καταλήξει αυτό, αφού και η ίδια η ATTICA, ο “σωτήρας”, δηλώνει συσσωρευμένες ζημιές 130 εκατομμυρίων.

Και πάλι, ένα παιδί με απλή λογική θα βγάλει τα συμπεράσματά του.

ATTICA και ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, “προστατευόμενες” από κάποιους, θεωρούν με έπαρση ότι μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν χωρίς συνέπειες.

Τα συμπεράσματα είναι των αναγνωστών» και κατέληξαν λέγοντας:

«Η SEAJETS είναι η ισχυρότερη εταιρεία στη ελληνική ακτοπλοΐα. Όλα αυτά τα χρόνια τολμά και παρουσιάζει την πραγματικότητα όπως είναι και αυτό ενοχλεί κάποιους. H διοίκηση έχει τις ψυχικές δυνάμεις να ασκήσει όλα τα νόμιμα δικαιώματα της και ό,τι άλλο απαιτείται προκειμένου να προστατέψει τα δικαιώματα της αλλά και το Αιγαίο μας, που πάντα θα στηρίζει, όντας ο πυλώνας της ανάπτυξης σε όλα τα επίπεδα».

Διάβαστε ακόμη

Goldman Sachs: Το ράλι στη Wall Street δεν έχει τελειώσει – Πώς ο S&P 500 θα φθάσει στις παρυφές των 5.000 μονάδων

Σκρέκας: Τα τρία μέτρα που ζήτησε απ’ τα σούπερ μάρκετ για να πέσουν οι τιμές

Στη δημιουργία stablecoin προχώρησε η PayPal

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ