Ναυτιλία

Το συγκινητικό μήνυμα της Μαρίας Αγγελικούση προς τους εργαζομένους του Ομίλου

  • Μηνάς Τσαμόπουλος


Τι αναφέρει για τη περιπέτεια του πατέρα της και την κατάσταση της υγείας του. Τι ζητά από τους εργαζόμενους

Μήνυμα στα στελέχη του Ομίλου Αγγελικούση έστειλε σήμερα η κόρη του Γιάννη Αγγελικούση, Μαρία, η οποία συνδιοικεί τις επιχειρήσεις της οικογένειας.

Μέσω του μηνύματος, το οποίο έχει έρθει στα υπόψιν του Newmoney αφού περιγράφει την κατάσταση του πατέρα της ως κρίσιμη αλλά σταθερή τους παροτρύνει, όπως θα έκανε και εκείνος  να συνεχίσουν την εργασία τους με τη φράση «business as usual”.

Πιο συγκεκριμένα: «Αγαπητοί συνεργάτες, είμαι στη δυσάρεστη θέση να σας ενημερώσω ότι ο πατέρας μου  αρρώστησε  το πρωί του Σαββάτου. Παραμένει σε νοσοκομείο στην Αθήνα σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση.

Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι ο πατέρας μου λαμβάνει την καλύτερη ιατρική φροντίδα.

Προς τα παρόν θα έχω τον ρόλο της διευθύνουσας συμβούλου του Ομίλου. Με την ευκαιρία  θέλω να σας πω,  σε αυτή την πολύ  δύσκολη στιγμή, ότι  νιώθω  εξαιρετικά προνομιούχος  και    με τιμά που εργάζομαι  με  μία ομάδα επαγγελματιών  τόσο υψηλά  καταρτισμένων και αφοσιωμένων σε έναν Όμιλο που  είναι ο καλύτερος και οικονομικά σθεναρός.

Ξέρω ότι ο πατέρας μου θα αναμένει  καθένας από εσάς και όλοι μαζί  να συνεχίσετε στη διάρκεια της απουσίας του, το «business as usual». Σας ευχαριστώ όλους  για τη συνεχιζόμενη  σκληρή δουλειά  και υποστήριξη.

Μαρία Αγγελικούση»

Η Μαρία Αγγελικούση, η οποία ανέλαβε καθήκοντα acting CEO του Angelicoussis Group, δήλωσε: «Κατανοούμε πλήρως και εκτιμούμε ιδιαιτέρως το ενδιαφέρον για την κατάσταση της υγείας του πατέρα μου. Θα επανέλθουμε με νεώτερες πληροφορίες όταν αυτό καταστεί εφικτό, στο μεταξύ όμως παρακαλούμε να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητα του πατέρα μου και της οικογενείας του σ’ αυτή τη δύσκολη στιγμή. Σας ευχαριστώ.»

Να αναφερθεί πως η κόρη του Γιάννη  Αγγελικούση, η οποία έχει το όνομα της γιαγιάς της, Μαρίας Παπαλιού, σπούδασε γιατρός και άσκησε  το επάγγελμα επί οκτώ χρόνια, στην Μεγάλη Βρετανία, πριν αποφασίσει να ασχοληθεί με τον Όμιλο και  τη ναυτιλιακή βιομηχανία προ οκταετίας, ως η τρίτη γενιά πλέον  της οικογένειας που ασχολείται με την πλοιοκτησία.

Διαβάστε περισσότερα

Το ιστορικό της κατάρρευσης της Greensill Capital και το σκάνδαλο των δισεκατομμυρίων

Η γαλακτοβιομηχανία με τα βραβεία που ελέγχεται για νοθεία Φέτας ΠΟΠ στη Γερμανία

Το πιο ακριβό ακίνητο στην Silicon Valley μόλις έβαλε πωλητήριο για $135 εκατ. – Ξεναγηθείτε στην εντυπωσιακή έπαυλη