Η ελληνικών συμφερόντων εταιρεία αποτελείται από ανθρώπους της Ναυτιλίας, ναυλομεσίτες ,Yacht Managerκαι ανθρώπους των επενδύσεων με επιχειρηματικό και επενδυτικό υπόβαθρο και στοχεύει στην αξιοποίηση της εμπειρίας τους στις επενδύσεις με κύρια εστίαση σε τρεις πυλώνες:

την πλοιοκτησία και εφοπλισμό σε Yacht μέχρι 40 μέτρων την προώθηση την ιδέας του Yachting ως επένδυση, προφέροντας «Πλοιοκτησία – Διακοπές & Σταθερό ετήσιο Εισόδημα», για 2 με 5 έτη κλειδωμένο, μέσω των 2 προγραμμάτων Διαχείρισης που προσφέρει η εταιρία

Την παροχή μέσω της ιστοσελίδας της www.UPyachting.eu, μιας καινοτόμου πλατφόρμας κρατήσεων yacht όλων των τύπων και σε όλο τον κόσμο, (στα πρότυπα της διεθνών πλατφορμών κρατήσεων ξενοδοχείων) ανάμεσα σε έναν στόλο από 9.500 Yacht σε 40 χώρες.

Οι μέτοχοι της εταιρείας προσδοκούν στην μερισματική απόδοση μέσω της υψηλής κερδοφορίας που προσφέρει η διαχείριση σκαφών αναψυχής από την εκθετική παγκόσμια τάση που δημιουργήθηκε από την έναρξη της πανδημίας.

Η εταιρεία μέσω της εισαγωγής των μετοχών της στην Ν.Ε.Α. Αγορά του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου, αναμένεται να προσφέρει διαφάνεια, audited accounts και χρηματιστηριακό exit, τόσο στους ήδη υπάρχοντες μετόχους, όσο και στους νέους που θα προκύψουν από την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου που θα ακολουθήσει στο τέταρτο τρίμηνο του 2022.

Με δηλώσεις του ο διευθύνων σύμβουλος Θεόδωρος Χουλιαράς δήλωσε:

“Σήμερα είναι μια σημαντική στιγμή για την UPyachting Management PLC και τους ανθρώπους που μας εμπιστεύτηκαν. Η επενδυτική συγκυρία μας δείχνει την κατεύθυνση που στοχεύουμε να ακολουθήσουμε και να προσδώσουμε αξία στην εταιρεία και τους μετόχους της. Οι εξαγορές επιλεγμένων περιουσιακών στοιχείων  στον χώρο του Yachting τα οποία μπορούν να αξιοποιηθούν σε κάθε γωνιά του πλανήτη χωρίς να είναι δέσμια μιας τοπικής ή περιφερειακής κρίσης μας κάνει ακόμα πιο εστιασμένους στην προσπάθεια κατάκτησης των στόχων μας”.

Ο Λευτέρης Κοντός, διευθύνων σύμβουλος της αγγλικής πλατφόρμας επενδύσεων In4Capital και ταυτόχρονα μέτοχος και Exchange Listing Coordinator της εταιρείας επεσήμανε :

«Η επιλογή εισαγωγής μας στο Χ.Α.Κ. έγινε για πολύ συγκεκριμένους λόγους, επίσης μέσω της διαφάνειας που παρέχει μια Ευρωπαϊκή εισηγμένη εταιρεία καθώς και το διεθνές χρηματιστηριακό ISIN που δίνει τη δυνατότητα στο ticker της UPyachting Management PLC να είναι ορατό σε παγκόσμιες πλατφόρμες όπως οι Bloomberg, Reuters, Market Watch κλπ δίνουν το προβάδισμα για τη σύναψη στρατηγικών συνεργασιών με funds και ιδιώτες επενδυτές από όλο τον κόσμο αλλά και για ενδυνάμωση της εμπορικής επέκτασης της εταιρείας.»

Διαβάστε ακόμα:

Νίκος Τσάκος: Η ΤΕΝ παρέλαβε το νεότευκτο shuttle tanker «Porto» (pics)

Chatzilia Food Innovation: Η ελληνική επιχείρηση που γνώρισε στους Αμερικανούς το «παγωτό του αστροναύτη» (pic)

Ρέτσος (ΣΕΤΕ): «Ο ελληνικός τουρισμός, εγγυητής σταθερότητας, ανάπτυξης και κοινωνικής συνοχής για όλους»