Ανακοινώθηκε η σύνθεση του νέου Δ.Σ. της WISTA Hellas, του διεθνούς δικτύου γυναικών που δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στο χώρο της ναυτιλίας και του διεθνούς εμπορίου και το οποίο εκτείνεται σε 59 χώρες, για τη διετία 2024-2026.

Η σύνθεση του νέου Δ.Σ. για τη διετία 2024-2026 διαμορφώνεται ως εξής:

  • Πρόεδρος κα Βιβή Κολλιοπούλου, Insurance Manager, Angelicoussis Group
  • Αντιπρόεδρος κα Ακριβή Μπρίκου CFO, Efshipping Company S.A.
  • Γ. Γραμματέας κα Άννα Γιατρά Shipbroker, Renaissance Shipbroking S.A.
  • Ταμίας κα Σαμάνθα Λουράντου Purchasing Manager – Member of the ESG Committee, Atlantic Bulk Carriers Management Ltd.
  • Μέλος κα Μαρία Κυρατσούδη Business Development Manager, American Bureau of Shipping (ABS)

Ως αναπληρωματικά μέλη του Δ.Σ. εκλέχθηκαν οι κυρίες Έφη Τσολάκη, Κατερίνα Μαχαίρα και Μάρα Μανουδάκη, ενώ την Εξελεγκτική Επιτροπή θα εκπροσωπήσουν οι κυρίες Ελίνα Σουλή, Ελίνα Κασσωτάκη και Ιωάννα Τοπάλογλου.

Η εκλεγείσα πρόεδρος, Βιβή Κολλιοπούλου, είναι ενεργό μέλος της WISTA Hellas από το 2001, ενώ κατείχε θέση στο διοικητικό συμβούλιο του Σωματείου για το πρώτο έτος της θητείας 2004-2006, πριν μετακινηθεί στο Λονδίνο λόγω εργασιακών υποχρεώσεων.

Επίσης, ήταν μέλος και στη συνέχεια Γενική Γραμματέας της Διοικούσας Επιτροπής ( ExCo) της WISTA International την περίοδο 2005 έως 2009. Έχει παρακολουθήσει πολλές συνελεύσεις, εκδηλώσεις και συνέδρια τόσο της WISTA Hellas όσο και της WISTA International και έχει υποστηρίξει πρωτοβουλίες της WISTA καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας της. Έχει εργαστεί στον τομέα της ναυτασφάλισης και των απαιτήσεων σε εταιρίες όπως στους Richards Hogg Lindley και στο Standard P&I Club, τόσο στον Πειραιά όσο και στο Λονδίνο και στη Νέα Υόρκη.

Το 2009 εντάχτηκε στη Thenamaris (Ships Management) Inc. ως επικεφαλής του τμήματος Ασφαλειών και Απαιτήσεων. Από το 2019 μέχρι σήμερα βρίσκεται στον όμιλο Αγγελικούση ως Διευθύντρια του Ασφαλιστικού Τομέα. Μέρος του ρόλου της είναι, επίσης, να προσελκύει και να αναπτύσσει νέους ταλαντούχους συνεργάτες, έχοντας πάντα ως στόχο να ενθαρρύνει τη διαφορετικότητα και την πολυμορφία προς όφελος της ναυτιλιακής κοινότητας.

Η προσέλευση των μελών κατά την Τακτική Γενική συνέλευση υπήρξε μεγάλη. Παρέστησαν 105 μέλη αυτοπροσώπως και 33 διά αντιπροσώπου. Τα μέλη ενημερώθηκαν για τα πεπραγμένα και επικύρωσαν τον ισολογισμό για το έτος 2023 και τον προϋπολογισμό για το έτος 2024.

Το Δ.Σ. εκφράζει τη βαθιά ευγνωμοσύνη του στα απερχόμενα μέλη του ΔΣ κυρίες Έλπη Πετράκη, Ελίνα Κασσωτάκη και Ελίνα Σουλή για την αμέριστη συνεισφορά και τα επιτεύγματά τους κατά την θητεία τους. Το Δ.Σ. ευχαριστεί τα μέλη της WISTA Hellas για την ψήφο εμπιστοσύνης και ιδιαιτέρως για την αφοσίωση και τη συνεχή υποστήριξή τους στο Σωματείο.

Διαβάστε ακόμη

Ερευνα Βloomberg: Γιατί η πρόωρη μείωση στα επιτόκια θα ήταν μεγαλύτερο λάθος για την ΕΚΤ (γραφήματα)

Γερμανία: Προσπαθεί να γλιτώσει την ύφεση με νέο πακέτο μέτρων €7 δισ.

UniCredit: Η Ελλάδα θα συνεχίσει να υπεραποδίδει της ΕΕ – Οι εκτιμήσεις για την ανάπτυξη στη χώρα (γραφήματα)

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ