Οικονομία

Αγοράζοντας ηλεκτρικό μοντέλο με leasing: Αυτές είναι οι καλύτερες προτάσεις

  • newsroom
ηλεκτρικό αυτοκίνητο


Ψάξαμε και σας παρουσιάζουμε τα καλύτερα «Deals» στο leasing ηλεκτρικών οχημάτων που μπορείτε να βρείτε αυτή τη στιγμή στην ελληνική αγορά

Η ηλεκτροκίνηση στα αυτοκίνητα και ελαφρά φορτηγά αποτελεί γεγονός και σίγουρα τα συγκεκριμένα οχήματα έχουν το χαμηλότερο κόστος χρήσης σε σχέση με όλα τα υπόλοιπα ανταγωνιστικά μοντέλα. Παράλληλα, δεν προκαλούν περαιτέρω μόλυνση της ατμόσφαιρας αφού δεν εκπέμπουν CO2 ή βλαβερά μικροσωματίδια.

Στην Ελλάδα, εξαιτίας του προβλήματος που έχει διαπιστωθεί στον γηρασμένο στόλο των οχημάτων, το κράτος αποφάσισε να επιδοτήσει με χρήματα ή φοροαπαλλαγές την αγορά ή μακροενοικίαση των ηλεκτρικών και των plug-in υβριδικών μοντέλων.

Οι όμιλοι με εταιρικούς στόλους οχημάτων τυγχάνουν και των δύο προνομίων αν αντικαταστήσουν τα οχήματά τους με ηλεκτρικά ή plug-in υβριδικά καθώς δικαιούνται και τη χρηματική επιδότηση αλλά και τις υψηλές φοροαπαλλαγές ενώ στα παραπάνω θα πρέπει να προσθέσουμε και το εξαιρετικά χαμηλό κόστος χρήσης του στόλου των οχημάτων που θα τους δημιουργήσει επιπλέον ρευστότητα.

Οφέλη Leasing

To Leasing αποτελεί μια αξιόπιστη και πολύ χρήσιμη λύση για τις εταιρείες που διαθέτουν στόλους οχημάτων, για τους επαγγελματίες που θέλουν ένα όχημα-εργαλείο για τη δουλειά τους χωρίς να έχουν το άγχος της ακινητοποίησης από βλάβη, αλλά και τους ιδιώτες που επιθυμούν να κάνουν χρήση χωρίς να δεσμεύσουν μια περιουσία για να αγοράσουν κάποιο όχημα. Μεταξύ των πλεονεκτημάτων που προσφέρει το Leasing περιλαμβάνονται η απαλλαγή από δαπάνες χρήσης όπως τα Τέλη Κυκλοφορίας, τα ασφάλιστρα, η συντήρηση αλλά και η αλλαγή ελαστικών, η υψηλότερη ρευστότητα καθώς δεν δαπανείται μια περιουσία για την αγορά οχημάτων, μικτή ασφαλιστική κάλυψη, αντικατάσταση οχήματος σε περίπτωση βλάβης, αλλαγή οχήματος με νέο μετά τη λήξη της μίσθωσης και κανένα κόστος για σέρβις.

Διαβάστε στο newsauto τις καλύτερες προσφορές της αγοράς.