Οικονομία

Επίδομα θέρμανσης: Ποιοι πληρώνονται σήμερα 9 Φεβρουαρίου (vid)

  • newsroom


Νέα πληρωμή σήμερα Τρίτη - Ποιοι πάνε ταμείο

Όσοι δικαιούχοι του επιδόματος θέρμανσης δήλωσαν το ΙΒΑΝ τους στο myTaxisnet, μέχρι σήμερα Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2021, στις 10:00 το πρωί, θα δουν στους λογαριασμούς τους την πληρωμή του σχετικού ποσού σήμερα το απόγευμα.

Πιο συγκεκριμένα, και σύμφωνα με δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών, Χρήστου Σταϊκούρα όσοι δικαιούχοι του επιδόματος θέρμανσης δήλωσαν τον IBAN μέχρι σήμερα Τρίτη, θα πληρωθούν το απόγευμα. Παράλληλα, ο υπουργός Οικονομικών έκανε γνωστό ότι ήδη 3.000 δικαιούχοι του επιδόματος θέρμανσης το έπραξαν, μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Τέλος, έκανε λόγο για την ύπαρξη πρόβλεψης για όσους έβαλαν πετρέλαιο τον Ιανουάριο του 2021, ενώ θα υπάρξει πρόβλεψη και για αυτούς που θα βάλουν πετρέλαιο τον Φεβρουάριο.

Φέτος, για πρώτη φορά επίδομα θέρμανσης δικαιούνται και όσοι χρησιμοποιούν για θέρμανση και άλλες εναλλακτικές θερμαντικές ύλες, όπως φυσικό αέριο και καυσόξυλα και στο πλαίσιο αυτό έγιναν για πρώτη φορά αποδεκτά τιμολόγια αγοράς καυσόξυλων που εκδόθηκαν από την 1η Ιουνίου 2020 και μετά.

Διαβάστε ακόμη:

Απόρρητο Απόρρητο