Οικονομία

Επιστρεπτέα προκαταβολή 6: Το ΕΕΑ ζητεί να δοθεί ολιγοήμερη παράταση

  • newsroom
xatzitheodosiou eea


Ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών Γιάννης Χατζηθεοδοσίου ζήτησε να δοθεί παράταση, με επιστολή του προς τον υπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα

Ολιγοήμερη παράταση για την υποβολή αιτήσεων ένταξης στην Επιστρεπτέα Προκαταβολή 6 ζήτησε ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (EAA) Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, με επιστολή του προς τον υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα.

Στην επιστολή σημειώνεται ότι «τις τελευταίες ημέρες, λόγω του σαρωτικού περάσματος της ‘Μήδειας’, προκλήθηκαν μεγάλα προβλήματα, όχι μόνο στις μετακινήσεις των πολιτών, αλλά και στη διακοπή της ηλεκτρικής ενέργειας σε πολλές περιοχές της χώρας, αλλά και κατά κύριο λόγο στον νομό Αττικής.

Αυτή η εξέλιξη επηρέασε σε σημαντικό βαθμό επιχειρήσεις, αλλά και λογιστικά γραφεία, που κατά κύριο λόγο συντάσσουν και υποβάλουν τις αιτήσεις για την Επιστρεπτέα Προκαταβολή 6, καθιστώντας σε πολλές περιπτώσεις αδύνατη τη λειτουργία τους.

Θεωρούμε λοιπόν ότι για να μην αποκλειστεί καμία επιχείρηση, θα πρέπει στην καταληκτική ημερομηνία, που είναι η 22η Φεβρουαρίου 2021, να δοθεί ολιγοήμερη παράταση. Προτεινόμενη ημερομηνία η 26η Φεβρουαρίου 2021».

Διαβάστε ακόμη

General Electric: Ποιες νέες business «βλέπει» στην Ελλάδα

Phenometry: Το ελληνικό software που σχεδιάζει από…ποντίκια για PC μέχρι αεροπλάνα

Ντιν Μητρόπουλος: Ο Έλληνας «βασιλιάς των εξαγορών» που πέτυχε το χρυσό deal με τη Nestlé

 

Απόρρητο Απόρρητο