search icon

Οικονομία

Σταϊκούρας: Αυτά είναι τα μεγάλα «Projects» αξιοποίησης δημόσιας περιουσίας

Ο κατάλογος των έργων που παρουσίασε ο ΥΠ.ΟΙΚ. στο 22ο συνέδριο της Prodexpo - Λιμάνια, μαρίνες, τουριστικές υποδομές, πάρκα κλπ που θα περάσουν σε ιδιώτες

Στην πλήρη καταγραφή και αποτίμηση αξίας της δημόσιας ακίνητης περιουσίας προχώρα του υπουργείου οικονομικό που τρέχει παράλληλα  και τους διαγωνισμούς για την παραχώρηση τουριστικών υποδομών σε ιδιώτες. Τον κατάλογο με τα μεγάλα project αξιοποίησης δημόσιας περιουσίας παρουσίασε ο υπουργός οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα στο 22ο συνέδριο της Prodexpo. Ειδικότερα όπως είπε:

Ο υπουργός Οικονομικών αναφέρθηκε και στην προσθήκη συμπληρωματικών αρμοδιοτήτων στο ΤΑΙΠΕΔ – και συγκεκριμένα στη Μονάδα Ωρίμανσης Συμβάσεων Στρατηγικής Σημασίας –  προκειμένου να μπορεί πλέον, πέραν της ανάληψης ωρίμανσης έργων στρατηγικής σημασίας, να αναλαμβάνει τη διενέργεια της διαγωνιστικής διαδικασίας και παρακολούθησης της εκτέλεσης των έργων αυτών. Με αυτό τον τρόπο «επιδιώκουμε την ταχύτερη υλοποίηση, ξεπερνώντας χρονοβόρες διαδικασίες και εμπόδια, έργων στρατηγικής σημασίας, στα οποία περιλαμβάνονται και έργα υποδομών» κατέληξε ο κ. Σταϊκούρας.

Διαβάστε ακόμη:

Δεν άντεξε η Φώφη Γεννηματά – Πέθανε στον Ευαγγελισμό

Έλον Μασκ: Αποκάλυψε τα κρύπτο που αγοράζει και «γκρέμισε» εκείνο που δημιούργησε εκατομμυριούχους σε μια νύχτα

Επιχειρηματικά δάνεια: Διορία 66 ημερών για ρυθμίσεις στις τράπεζες

Exit mobile version