Οικονομία

Voucher 200 ευρώ: Εκδίδονται οι επιταγές, αναμένεται η ενεργοποίησή τους 

  • newsroom


Αναμένεται ότι το σύνολο των δικαιούχων που έχει εγκριθεί και αναμένει ήδη έκδοση επιταγών, θα παραλάβει τις επιταγές του έως και την Παρασκευή 16 Απριλίου 2021

Στην τελική ευθεία έχει εισέλθει το πρόγραμμα «Ψηφιακή Μέριμνα» με την παροχή Voucher των 200 ευρώ για την προμήθεια laptops, desktops ή tablets στους δικαιούχους μαθητές και φοιτητές.

Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας βρίσκεται σε εξέλιξη η έκδοση των επιταγών (vouchers) γαι τους δικαιούχους των οποίων η αίτηση έχει εγκριθεί και πλέον απομένει η ενεργοποίησή τους, η οποία αναμένεται να ξεκινήσει από τις αρχές της εβδομάδας.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει το υπουργείο η ανακοίνωση αφορά δικαιούχους των οποίων η αίτηση εγκρίθηκε, αλλά περιμένουν την ενεργοποίηση της «έκδοσης επιταγών». Αντίστοιχα ισχύει και για όσους δικαιούχους θα εγκριθούν στο μέλλον και μέχρι την λήξη του Προγράμματος.

«Σας ενημερώνουμε ότι από την Παρασκευή 9 Απριλίου το απόγευμα θα είναι διαθέσιμη (εντός της εφαρμογής) η επιλογή “έκδοση επιταγών (vouchers)”.

Η επιλογή θα είναι ανοικτή και διαθέσιμη για το συνολικό χρόνο ισχύος του προγράμματος, οπότε δεν υπάρχει πιεστική προθεσμία για την είσοδο στο σύστημα και ολοκλήρωση της συγκεκριμένης ενέργειας.

Όσοι δικαιούχοι έχουν φθάσει σε αυτό το βήμα, θα επιλέγουν “έκδοση επιταγών”, στη συνέχεια θα δηλώνουν-επιβεβαιώνουν και πάλι τον αριθμό του κινητού τους τηλεφώνου, και θα αναμένουν να λάβουν τους κωδικούς των επιταγών τους (αποστολή στο sms και εμφάνιση στη συγκεκριμένη σελίδα της εφαρμογής).

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Τις πρώτες ημέρες η αποστολή των επιταγών θα γίνεται ελεγχόμενα και σταδιακά, προκειμένου να επιβεβαιωθεί η ασφαλής και ομαλή εξέλιξη της συνολικής διαδικασίας. Εκτιμάται ότι το σύνολο των δικαιούχων που έχει εγκριθεί και αναμένει ήδη έκδοση επιταγών, θα παραλάβει τις επιταγές του έως και την Παρασκευή 16 Απριλίου 2021.

Διαβάστε ακόμα:

Θεόδωρος Φέσσας: Κοντά σε νέο deal; Η Cardlink και το θετικό momentum

Τα deals που «σώζουν» τα έσοδα των ποδοσφαιρικών ομάδων – Ποιοι χορηγοί δίνουν «φρέσκο» χρήμα

Συντάξεις – επιδόματα: Ποιες πληρωμές θα γίνουν μέσα στον Απρίλιο