search icon

Οικονομία

Voucher 200 ευρώ: Πότε και για ποιους ανοίγει η πλατφόρμα – Η διαδικασία για αιτήσεις

Ποιους περιλαμβάνει ο δεύτερος κύκλος του προγράμματος - Όσα πρέπει να ξέρουν οι δικαιούχοι

Στις 10 Ιουνίου αναμένεται να ανοίξει η πλατφόρμα για αιτήσεις κατά τον δεύτερο κύκλο του voucher 200 ευρώ για αγορά laptop και tablet. Υπενθυμίζεται ότι η πλατφόρμα ήταν να ανοίξει στις 31 Μαϊου, ωστόσο σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας το πρόγραμμα τελικά δεν ήταν έτοιμο, με αποτέλεσμα να μετατεθεί η ημερομηνία για τον Ιούνιο.

Ποιους περιλαμβάνει ο δεύτερος κύκλος

Ο δεύτερος κύκλος του προγράμματος περιλαμβάνει όλους τους υπόλοιπους δικαιούχους, ενώ οι αιτήσεις μπορούν να υποβάλλονται έως την ημερομηνία γενικής λήξης του προγράμματος, δηλαδή έως τις 30 Ιουλίου. Σημειώνεται ότι ο δεύτερος κύκλος αφορά όλους τους δυνητικούς δικαιούχους, ακόμα και αν δεν είναι εγκεκριμένοι δικαιούχοι επιδόματος παιδιού ΟΠΕΚΑ.

Η διδικασία για τις αιτήσεις

Σε εξαιρετικές περιπτώσεις όπου η ηλεκτρονική διασταύρωση δεν είναι εφικτή και θα απαιτηθεί έλεγχος δικαιολογητικών, θα ενημερωθείτε μέσω SMS για την ολοκλήρωση της διαδικασίας. Τέλος, εκδώστε τις επιταγές και χρησιμοποιήστε τις για αγορά επιλέξιμου εξοπλισμού σε κάποιον από τους εγκεκριμένους προμηθευτές του Προγράμματος.

Διαβάστε ακόμη:

Ψηφιακός μετασχηματισμός: Για ποιους διαγωνισμούς τρέχουν οι προθεσμίες, ποιοι έρχονται

Κορωνοϊός: Με ηλεκτρονική δήλωση υγείας τα ταξίδια με πλοίο – Ποια είναι η διαδικασία

Ποιες ρυθμίσεις υποχρεούνται να κάνουν οι τράπεζες στα επιχειρηματικά δάνεια

Exit mobile version