Οικονομία

Voucher 200 ευρώ: Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις για τον νέο κύκλο του προγράμματος

  • newsroom


Ποιοι είναι οι δικαιούχοι του τρίτου κύκλου του προγράμματος «Ψηφιακή Μέριμνα»

Εν αναμονή του τρίτου κύκλου του προγράμματος «Ψηφιακή Μέριμνα» για το voucher 200 ευρώ για αγορά laptop, tablet, desktop, καθώς το πρόγραμμα θα ξεκινήσει τέλη Αυγούστου. Διευρύνονται λοιπόν, οι δικαιούχοι, καθώς θα μπορούν να υποβάλουν αίτηση οικογένειες που είναι δικαιούχοι επιδόματος παιδιού ΟΠΕΚΑ στις Β’ και Γ’ εισοδηματικές κατηγορίες (ισοδύναμο οικογενειακό εισόδημα από 6.000 έως 15.000 ευρώ), και παράλληλα έχουν τρία ή περισσότερα εξαρτώμενα τέκνα ή εξαρτώμενο τέκνο με αναπηρία.

Οι δικαιούχοι του τρίτου κύκλου θα λάβουν επιταγή 200 ευρώ για κάθε εξαρτώμενο τέκνο ηλικίας από 4 έως 24 ετών,το οποίο φοιτά σε επιλέξιμη δημόσια εκπαιδευτική δομή στην Ελλάδα, για την αγορά τεχνολογικού εξοπλισμού.

Υπενθυμίζεται, ότι ο πρώτος και δεύτερος κύκλος του προγράμματος έκλεισε στις 30 Ιουλίου, με τους δικαιούχους των οποίων οι αιτήσεις έχουν ήδη κατατεθεί και εγκριθεί (ή πρόκειται να εγκριθούν) να μπορούν να κάνουν χρήση των επιταγών τους για αγορά τεχνολογικού εξοπλισμού έως την 1 Νοεμβρίου 2021.

Διαβάστε ακόμη:

Τράπεζα Πειραιώς: Κατά 13,5 δισ. μειώθηκαν τα NPEs το πρώτο εξάμηνο

Jumbo: Πυρά Βακάκη κατά μεταφορικών εταιρειών – Η κίνηση «ματ» που τον έσωσε

Έτσι φουσκώνουν οι χρεώσεις στο ηλεκτρονικό εμπόριο (πίνακας)