Τεχνολογία

Amazon: Τι θα αλλάξει για την παραλαβή στα προϊόντα

  • newsroom


Οι καταναλωτές θα μπορούν να παραλαμβάνουν την παραγγελία τους ακόμη και την ίδια μέρα

Μια νέα μέθοδο παραλαβής θα εφαρμόζει πλέον η Amazon για τα προϊόντα που αγοράζουν οι καταναλωτές ηλεκτρονικά και δεν θέλουν ή δεν έχουν τον χρόνο να περιμένουν μέχρι να τους αποσταλούν ταχυδρομικώς.

Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία στο συνέδριο Accelerate 2021, πλέον οι καταναλωτές θα έχουν τη δυνατότητα να παραλαμβάνουν τα προϊόντα που έχουν παραγγείλει από το πλησιέστερο σε εκείνους κατάστημα, μέσω της υπηρεσίας Local Selling.

Συγκεκριμένα, οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις που πουλάνε τα προϊόντα τους μέσω της Amazon, θα μπορούν μέσω του Local Selling να ποσφέρουν στους καταναλωτές τη δυνατότητα παραλαβής από το φυσικό κατάστημα λιανικής.

Χάρη στη νέα υπηρεσία η Amazon εξυπηρετεί καλύτερα τις επιχειρήσεις και κυρίως τους καταναλωτές, τους οποίους έτσι μπορεί να κρατήσει στο ηλεκτρονικό της κατάστημα, αφού θα μπορούν να παραλαμβάνουν την παραγγελία τους ακόμη και την ίδια μέρα.

Σύμφωνα με την Amazon, η νέα υπηρεσία άμεσης παραλαβής δεν θα έχει καμία χρέωση.

Σε ό,τι αφορά την τοπική παράδοση, οι επιχειρήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιούν δικά τους οχήματα, ενώ εκτός από την παράδοση των προϊόντων θα μπορούν επίσης να παρέχουν υπηρεσίες όπως η συναρμολόγηση και η εγκατάσταση.

Διαβάστε ακόμη

Μέσα στο 2022 θα επαναλειτουργήσουν τα Ναυπηγεία Ελευσίνας

Τι «ψάχνουν» οι Ούγγροι της HOLD στη Fourlis

CPLP Shipping Holdings: Άντλησε €150 εκατ. από το ομόλογο που υπερκαλύφθηκε κατά 5,3 φορές