Τεχνολογία

Honor Magic3: Το πρώτο κινητό τηλέφωνο με κινηματογραφική κάμερα

  • newsroom


Η Honor παρουσίασε σήμερα στην Κίνα το Honor Magic3, το πρώτο κινητό IMAX® ENHANCED στον κόσμο

Το πρώτο έξυπνο κινητό στον κόσμο που έχει τη δυνατότητα για δημιουργία επαγγελματικών λήψεων κινηματογραφικού επιπέδου, που μπορούν να προβληθούν κατευθείαν σε κινηματογράφο, παρουσίασε σήμερα η Honor.

Ειδικότερα, η Honor παρουσίασε σήμερα το Honor Magic3, το πρώτο κινητό IMAX® ENHANCED στον κόσμο.

Σε συνεργασία με την IMAX®, το έξυπνο κινητό Honor Magic3 χρησιμοποιώντας αλγόριθμο τεχνητής νοημοσύνης δημιουργεί επαγγελματικές λήψεις κινηματογραφικού επιπέδου 4Κ HDR, που είναι έτοιμες για προβολή σε κινηματογράφο.

Επιπλέον, όπως ανακοινώθηκε, επιτρέπει στους χρήστες να βελτιώνουν τα βίντεό τους με κινηματογραφικούς χρωματικούς τόνους και γραφικά σε ευκρίνεια HDR, χρησιμοποιώντας 3D LUT (Look Up Table), που έχει δημιουργήσει ο διάσημος χολιγουντιανός χρωματιστής Bryan Mamahan, εμπνευσμένος από κλασικές ταινίες.

Τα οκτώ διαφορετικά κινηματογραφικά 3D LUT βοηθούν τους χρήστες να δημιουργήσουν χρωματικές αποχρώσεις που ταιριάζουν στον κινηματογράφο και επιλέγονται αυτόματα μέσα από τον αλγόριθμο τεχνητής νοημοσύνης.

H παγκόσμια παρουσίαση της premium σειράς έξυπνων κινητών Honor Magic3 Series έγινε σήμερα (12/8/2021) στην Κίνα και αποτελείται από τα Honor Magic3, Honor Magic3 Pro και Honor Magic3 Pro+.

Όπως επισημάνθηκε στη διάρκεια της παρουσίασης, το Honor Magic3 Pro+ συνοδεύεται από σύστημα τετραπλής κάμερας, με μονόχρωμη κάμερα 64MP, ευρεία κάμερα 50MP, ευρυγώνια κάμερα 64MP 126o και τηλεφακό Periscope 64MP, επιτρέποντας στους χρήστες να παράγουν ποιοτικές φωτογραφίες ανεξάρτητα από το τι τραβούν.

Η κάμερα 50MP διαθέτει έναν εξαιρετικά μεγάλο έγχρωμο αισθητήρα 1/1,28 ιντσών μαζί με την αυτόματη εστίαση Full Pixel Octa Phase Detection (PD), επιτρέποντας τη λήψη των κινούμενων αντικειμένων με γρήγορη και ακριβή εστίαση με εξαιρετικές λεπτομέρειες.

Η περισκοπική κάμερα 64MP διαθέτει οπτικό ζουμ 3,5x και οπτικό ζουμ έως 100x, επιτρέποντας στους χρήστες να τραβούν εικόνες υψηλής ποιότητας από μακριά. Με την υποστήριξη ενός οπτικού σταθεροποιητή εικόνας (OIS), οι χρήστες μπορούν να παράγουν καθαρές εικόνες, ακόμη και χωρίς τρίποδο.

Ανάμεσα σε όλες τις καινοτομίες, το Honor Magic3 Series διαθέτει και επεξεργαστή Snapdragon® 888 Plus 5G Mobile Platform.

Διαβάστε ακόμη

ΑΑΔΕ: Η «επιχείρηση κλοιός» αποκάλυψε κύκλωμα στο εμπόριο ροδάκινου

Αγώνας επιβίωσης για τις ελληνικές ακτοπλοϊκές εταιρείες

Eurostat: Οι νέοι στην Ελλάδα αργούν να φύγουν από το σπίτι των γονιών τους