Τεχνολογία

Η ένταξη της Honor στην GSMA φέρνει συνεργασίες με παγκόσμιους κολοσσούς κινητής επικοινωνίας

  • newsroom


Η GSMA ενώνει περισσότερους από 750 παρόχους με σχεδόν 400 εταιρείες στο ευρύτερο οικοσύστημα κινητής τηλεφωνίας

Την ένταξη της ως μέλος στο GSMA ανακοίνωσε η Honor, γεγονός που σηματοδοτεί την συνεργασία της με τους παγκόσμιους εταίρους της βιομηχανίας ψηφιακών κινητών επικοινωνιών για να προωθήσει την ανάπτυξη και την εφαρμογή νέων τεχνολογιών κινητής επικοινωνίας.

Η GSMA ενώνει περισσότερους από 750 παρόχους με σχεδόν 400 εταιρείες στο ευρύτερο οικοσύστημα κινητής τηλεφωνίας, συμπεριλαμβανομένων κατασκευαστών συσκευών, εταιρειών λογισμικού, παρόχων εξοπλισμού και εταιρειών διαδικτύου, καθώς και οργανώσεων σε παρακείμενους κλάδους. Η GSMA οργανώνει επίσης το Mobile World Congress (MWC) που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στη Βαρκελώνη, το Λος Άντζελες και τη Σαγκάη, καθώς και τα περιφερειακά συνέδρια Mobile 360.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η Honor σκοπεύει να ενισχύσει περαιτέρω τις στρατηγικές της συνεργασίες με άλλα μέλη της GSMA. Χάρη στην εμπεριστατωμένη κατανόηση των αναγκών των καταναλωτών, των ισχυρών δυνατοτήτων της έρευνας και ανάπτυξης και των μελλοντικών τεχνολογιών, θα συνεχίσει να δημιουργεί νέες ευκαιρίες για την ενδυνάμωση της βιομηχανίας, προς όφελος ολόκληρου του οικοσυστήματος.

Η Honor, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, έχει δεσμευτεί να προωθήσει τη βιομηχανία στο σύνολό της και να προσφέρει μια ανώτερη εμπειρία προϊόντων για τους καταναλωτές σε όλο τον κόσμο.

Διαβάστε περισσότερα

«Ταβάνι» τα €4 δισ. για τα νέα «κόκκινα» δάνεια της πανδημίας – Οι εκτιμήσεις ανά τράπεζα

Melia Hotels: Οι Ισπανοί που ψηφίζουν ελληνικό τουρισμό

Γουόρεν Μπάφετ: Από τα… ξυράφια στις μπαταρίες – Το μεγάλο στοίχημα των $4 δισ.