Η Apple ενημέρωσε την Παρασκευή ότι αντικαθιστά τα ακουστικά AirPods Pro που έχουν προβλήματα ήχου. Σε αυτά τα προβλήματα περιλαμβάνεται ένας στατικός ή κροταλιστικός ήχος που αυξάνεται σε δυνατά περιβάλλοντα και σε ζητήματα με ενεργή ακύρωση θορύβου.

Η Apple είπε ότι τα AirPods Pro που φτιάχτηκαν μετά τις 20 Οκτωβρίου 2020 δεν έχουν πρόβλημα. Οι χρήστες που αντιμετωπίζουν προβλήματα μπορούν να επικοινωνήσουν με την Apple online ή να κλείσουν ραντεβού σε ένα κατάστημα της Apple για να αντικαταστήσουν το AirPods Pro δωρεάν.

Θα αντικατασταθούν μόνο συσκευές που έχουν επιβεβαιωθεί ότι έχουν το πρόβλημα. Η αντικατάσταση ισχύει μόνο για τις «ψείρες» και όχι για τη θήκη φόρτισης.

Η Apple δεν προσφέρει παρόμοιο πρόγραμμα για άλλα μοντέλα AirPod

Σημειώνεται ότι τα προβλήματα με το AirPods Pro αναφέρθηκαν από τους χρήστες νωρίτερα αυτό το έτος. Επίσης, τον Μάιο, η Apple εξέδωσε έγγραφα υποστήριξης στον ιστότοπό της με συμβουλές αντιμετώπισης προβλημάτων για το ζήτημα, ενώ αντικαθιστούσε τα ακουστικά με εγγύηση.  Τα AirPods της Apple είναι μια δημοφιλής σειρά ασύρματων ακουστικών.

Ακόμη, η Apple δεν αναλύει τα έσοδα από τα AirPods, αλλά ανέφερε έσοδα 7,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων σε «άλλα προϊόντα» το τρίμηνο που έληξε τον Σεπτέμβριο, το οποίο περιλαμβάνει τα AirPods μαζί με άλλα ακουστικά και το Apple Watch.