Τουρισμός

Black Friday: Όχι μόνο για προϊόντα αλλά και για εκπτώσεις σε ελληνικά ξενοδοχεία

  • newsroom


Ξενοδοχεία και καταλύματα προσφέρουν στους επισκέπτες τους διανυκτερεύσεις και τουριστικές υπηρεσίες με μεγάλη έκπτωση

Στους ρυθμούς της Black Friday, της ημέρας των μεγάλων προσφορών σε όλο τον κόσμο, κινείται και ο τομέας της φιλοξενίας, προσδοκώντας να προσθέσει χρώμα στο μέχρι πρότινος «μαύρο» ταξιδιωτικό τοπίο.

Στο πλαίσιο αυτό, ξενοδοχεία κάθε κατηγορίας και καταλύματα σε όλη την Ελλάδα, προσφέρουν στους επισκέπτες τους διανυκτερεύσεις και τουριστικές υπηρεσίες σε ελκυστικές τιμές.

Μάλιστα, δεν είναι λίγα τα ξενοδοχεία που μέσω των online πλατφορμών όπως είναι η Booking.com, επεκτείνουν χρονικά τις προσφορές τους, περιλαμβάνοντας εκπτώσεις για κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν έως την 1η Δεκεμβρίου και για διαμονές που θα επιλεγούν πριν από την 1η Ιουλίου 2022.

Σε πολλές περιπτώσεις, οι τιμές ανά διανυκτέρευση σημειώνουν εκπτώσεις της τάξεως του 30%, η πλειοψηφία αυτών δε, χωρίς απαίτηση προκαταβολής και με δωρεάν ακύρωση, δημιουργώντας έτσι και το αίσθημα της ασφάλειας.

Στην Αθήνα, στο εορταστικό κλίμα της Black Friday, συμμετέχουν πάνω από 70 καταλύματα, με προσφορές που ξεκινούν από 38 ευρώ ανά διανυκτέρευση.

Διαβάστε τη συνέχεια του κειμένου στο travel.gr