Στη δυνατότητα το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος να ενταχθεί στους επίσημους υποστηρικτές του Elevate Greece, αλλά και τη διεύρυνση της συνεργασίας του με τον επιταχυντή CapsuleT, αναφέρθηκε ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Χρίστος Δήμας, σε χαιρετισμό του στην τελετή λήξης του 4ου κύκλου επιτάχυνσης CapsuleT Travel & Hospitality Accelerator.

Ο κ Δήμας υπογράμμισε ότι οι startup του Elevate Greece που δραστηριοποιούνται στον τουρισμό αποτελούν την 2η μεγαλύτερη κατηγορία σε πλήθος μετά τις βιοεπιστήμες.

«Οι νεοφυείς επιχειρήσεις του Elevate Greece, που δραστηριοποιούνται στον τομέα του τουρισμού, αποτελούν την 2η μεγαλύτερη κατηγορία σε πλήθος, μετά τις βιοεπιστήμες» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων υποστήριξε ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με το ΞΕΕ (Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος) προκειμένου να ενταχθεί στους Επισήμους Υποστηρικτές του Elevate Greece, αλλά και την διεύρυνση της συνεργασίας μας με τον επιταχυντή CapsuleT.

«Ο επιταχυντής CapsuleT Travel & Hospitality Accelerator επιδιώκει να γίνει το βασικό “όχημα” για την ανάπτυξη και εξέλιξη νέων, καινοτόμων επιχειρηματικών ιδεών, συνεργασιών και επιχειρηματικών ευκαιριών οι οποίες θα βοηθήσουν το οικοσύστημα καινοτομίας να εξελιχθεί, με θετικό αντίκτυπο στον ελληνικό τουρισμό και τη χώρα γενικότερα» σημείωσε ο Χρίστος Δήμας.

Διαβάστε περισσότερα

ING: Ο οδικός χάρτης της ΕΚΤ προς την ομαλοποίηση των επιτοκίων

ΛΑΡΚΟ: Με τροπολογία νομιμοποιούνται όλα τα αυθαίρετα για να παραδοθεί ελεύθερη βαρών στους επενδυτές

Είναι επίσημο: Περιβαλλοντικό τέλος 1.000 ευρώ στα παλιά αυτοκίνητα