Τουρισμός

Γερμανία: Κατέταξε την Ελλάδα σε περιοχή κινδύνου – Σε ισχύ από την Κυριακή

  • newsroom


Η Γερμανία βάζει Ελλάδα, Ολλανδία και τμήματα της Δανίας στις περιοχές κινδύνου λόγω της εκρηκτικής αύξησης των κρουσμάτων κορωνοϊού

Από την Κυριακή Ελλάδα, Ολλανδία και τμήματα της Δανίας θα ενταχθούν στις περιοχές κινδύνου από την γερμανική κυβέρνηση λαμβάνοντας υπόψη την εκρηκτική αύξηση των κρουσμάτων της νόσου Covid.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του επιδημιολογικού ινστιτούτου Robert Κoch, λόγω της της απότομης αύξησης του αριθμού των κρουσμάτων του κορωνοιού, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση της Γερμανίας θα συμπεριλάβει τη χώρα μας, την Ολλανδία και τμήματα της Δανίας στις «περιοχές κινδύνου».

Η ανακοίνωση του «Robert Koch Institute» σημαίνει ότι το γερμανικό υπουργείο Εξωτερικών προειδοποιεί τους τουρίστες που θέλουν να ταξιδέψουν στις χώρες αυτές ότι τα κρούσματα του κορωνοιού είναι αυξημένα.

Για την Ολλανδία και την πρωτεύουσα της Δανίας, Κοπεγχάγη, αυτό έχει επίσης πρακτικές συνέπειες: Όποιος εισέλθει στη Γερμανία δια ξηράς και δεν έχει εμβολιαστεί ή νοσήσει από κορωνοιό, θα υποχρεούται να υποβληθεί εκ νέου σε τεστ Covid.

Ελλάδα και Ολλανδία, δύο δημοφιλείς προορισμοί διακοπών για τους Γερμανούς περιλαμβάνονται από την Κυριακή στη λίστα κινδύνου, σχολιάζει το γερμανικό δίκτυο n-tv.

πηγή: protothema.gr

Διαβάστε ακόμα

Γιώργος Προκοπίου στο newmoney: Αυτά είναι τα σχέδιά μου για τον Σκαραμαγκά

Ποιος παρήγγειλε σκάφος 60 μέτρων, γιατί στις τράπεζες άναψαν καντήλια, η επιστροφή του Γ. Λογοθέτη και ο δάκτυλος ΤΧΣ σε Εθνική

Βασιλάκης: Ελπίζω ότι έχουμε περάσει το πιο δύσκολο κομμάτι της πανδημίας – «Θωρακισμένη» η Aegean