Αναμφισβήτητα η Σαντορίνη αποτελεί πόλος έλξης για τους influencers, με την Καλντέρα να αποτελεί το πιο πολυφωτογραφημένο τοπίο στο Instagram.

Όμως, η πραγματικότητα στο νησί πολλές φορές απέχει πολύ από τις φωτογραφίες στο Instagram, καθώς στα πιο «φωτογενή» σημεία της Οίας, τουρίστες κάνουν ουρά για να φωτογραφηθούν.

Η travel blogger Lucy Tranos, που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, αποκαλύπτει στον λογαριασμό της στο Instagram τις «πίσω από τις κάμερες» εικόνες της Σαντορίνης. Και παρότι δεν αποθαρρύνει τους ταξιδιώτες από το να επισκεφθούν το νησί, εντούτοις τους συμβουλεύει να ξυπνήσουν νωρίς και να φτάσουν στην Οία έως τις 7 το πρωί, εάν θέλουν να απολαύσουν το μέρος χωρίς συνωστισμό ή να προτιμήσουν τα λιγότερο διάσημα χωριά.

«Η Οία είναι μία από τις πιο όμορφες πόλεις στον κόσμο, επομένως, δεν προκαλεί εντύπωση που προσελκύει τόσο πολλούς ανθρώπους! Θα ξυπνούσατε νωρίς για να δείτε την Οία χωρίς τα πλήθη;», γράφει χαρακτηριστικά.

Η ίδια επισκέπτεται τη Σαντορίνη κάθε καλοκαίρι τα τελευταία τρία χρόνια και βλέπει ότι κάθε χρόνο έχει όλο και περισσότερο κόσμο. «Ήταν ωραίο που την είδα άδεια το 2020, αλλά σίγουρα αυτό δεν ισχύει τώρα», εξηγεί.

 

«Εάν θέλετε να βιώσετε τη Σαντορίνη με μία πιο ήρεμη και αυθεντική αίσθηση, σίγουρα πρέπει να μείνετε μακριά από το hot σημεία και να χαθείτε στα σοκάκια ή να επισκεφθείτε άλλα χωριά, όμως το Ημεροβίγλι, τη Μεσαριά, το Μεγαλοχώρι και τα Φηρά, που πάντα έχουν λιγότερο κόσμο!», προσθέτει.

Διαβάστε ακόμη

Τα (ακόμα πιο φρέσκα) γκάλοπ, οι δέκα επενδυτές για τα 75 ξενοδοχεία, οι insiders που αγοράζουν μετοχές και η μάχη στις τηλε-πλατφόρμες

Villas Armit: Σε νέο σφυρί οι πολυτελείς βίλες στη Μύκονο

Θεοδόσης Μιχαλόπουλος: Οι επενδύσεις και η ραγδαία ανάπτυξη της Microsoft στην Ελλάδα