search icon

Τουρισμός

Τουρισμός για όλους: Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι για τα voucher

Η υποβολή γίνεται μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής του υπουργείου Τουρισμού και αφορά vouchers που εξαργυρώθηκαν τον Ιούλιο του τρέχοντος έτους (1/7/2021 – 31/7/2021)

Νέα υπενθύμιση για τη χρήση του voucher αναφορικά με τον κοινωνικό τουρισμό έλαβαν οι δικαιούχοι του προγράμματος «Τουρισμός για όλους».

Το Πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους» απευθύνεται σχεδόν στο σύνολο των Ελλήνων πολιτών. Η επιλογή των δικαιούχων γίνεται κατόπιν κλήρωσης των αιτήσεων που υποβλήθηκαν μέσω της πλατφόρμας www.tourism4all.gov.gr. Κριτήριο για την υποβολή της αίτησης είναι το ετήσιο ατομικό εισόδημα να μην ξεπερνά τα 16.000 ευρώ ή τα 28.000 στην περίπτωση οικογένειας, με προσαύξηση 1.500 ευρώ ανά ανήλικο τέκνο.

H υποβολή αιτημάτων πληρωμής για τους παρόχους του προγράμματος «Τουρισμός για όλους», σε ότι αφορά τα vouchers Ιουλίου 2021, ξεκίνησαν χθες, Τετάρτη.

Η υποβολή γίνεται μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής του υπουργείου Τουρισμού και αφορά vouchers που εξαργυρώθηκαν τον Ιούλιο του τρέχοντος έτους (1/7/2021 – 31/7/2021).

 Η διαδικασία ολοκληρώνεται στις 10 Νοεμβρίου. 

 Τι είναι ο κοινωνικός τουρισμός 2021

Διαβάστε ακόμη:

Στο «μυαλό» της Αγγελικής Φράγκου – Οι επόμενες κινήσεις μετά τη δημιουργία της μεγαλύτερης εισηγμένης ναυτιλιακής

Ανατιμήσεις 10% – 30% σε προϊόντα λόγω αύξησης της τιμής ρεύματος

Επενδυτικό «μπουμ» 100 δισ. στα επόμενα έξι χρόνια

Exit mobile version