Τράπεζες

DOVALUE: Αποκλειστική διαχείριση του χαρτοφυλακίου “Project Icon”

  • newsroom


Το χαρτοφυλάκιο αποτελείται από μη εξυπηρετούμενα δάνεια συνολικών απαιτήσεων σχεδόν €2,6 δισ. και προέρχεται από την Εθνική Τράπεζα

Την επιτυχή ολοκλήρωση της μετάπτωσης του χαρτοφυλακίου “Project Icon”, στα συστήματά της και την έναρξη της αποκλειστικής διαχείρισης του ανακοίνωσε η doValue.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του διαχειριστή δανείων και ακινήτων για τράπεζες και επενδυτές ολοκληρώθηκε επιτυχώς η μετάπτωση του χαρτοφυλακίου γνωστού ως “Project Icon, μη εξυπηρετούμενων δανείων με συνολικές απαιτήσεις ύψους σχεδόν €2,6 δισ., στα συστήματά της και ξεκίνησε η αποκλειστική διαχείριση του.

Το χαρτοφυλάκιο προέρχεται από την Εθνική Τράπεζα και αποτελείται κυρίως από εξασφαλισμένα δάνεια μεγάλων, μεσαίων και μικρών επιχειρήσεων, από περισσότερους από 1.500 οφειλέτες ανά την Ελλάδα.

Η doValue υπέγραψε συμφωνία διαχείρισης με την Bain Capital Credit, ενός κορυφαίου, διεθνώς, credit specialist, ο οποίος απέκτησε το χαρτοφυλάκιο ICON. Σήμερα, ολοκληρώνοντας με επιτυχία το σύνολο των συστημικών διαδικασιών, η doValue Greece αναλαμβάνει πλέον ενεργά την διαχείριση του εν λόγω χαρτοφυλακίου, εφαρμόζοντας ένα ευρύ φάσμα δράσεων και πρωτοβουλιών.

Διαβάστε ακόμα:

Επιστρεπτέα Προκαταβολή: Την Τρίτη «πληρώνει» η 5η – Αλλάζουν τα ποσά στην 6η και την 7η

ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Ανύπαρκτη η εταιρία Greenhill των Μπάκου – Καϋμενάκη

Amazon: Γιατί θα «παρακολουθεί» τους μεταφορείς της – Ο ρόλος της εφαρμογής «Mentor»

Απόρρητο Απόρρητο