Τη στήριξή του στην Όλγα Γεροβασίλη ανακοίνωσε ο Αλέκος Φλαμπουράρης μιλώντας στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ που ολοκληρώνεται σήμερα.

Στην τοποθέτησή του ο Αλέκος Φλαμπουράρης ανέφερε: «Απέναντί μας έχουμε μία καταστροφική κυρίαρχη δεξιά, κάτι που και εμείς επιτρέψαμε και πρέπει να είμαστε επικεφαλής του μετώπου για να την ανατρέψουμε. Βρισκόμαστε σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι, χρειάζονται ενότητα, αγώνας, όνειρα, αποτελεσματικότητα, τα αποτελέσματα επιτυγχάνονται με συλλογικές δράσεις μακριά από τον ατομικισμό.

Αυτό προσδοκά ο κόσμος της Αριστεράς, για να αντιστρέψει τις δύσκολες καταστάσεις που περνά το κόμμα και αποτυπώνεται και στην κοινωνία και στις κομματικές οργανώσεις. Αυτό προσδοκώ μετά από 60 χρόνια αγώνων για το δίκιο των ανθρώπων. Μαζί παλέψαμε γι’ αυτό το δίκιο όλα αυτά τα χρόνια με παλιούς και νέους συντρόφους. Δεν θέλω αυτό να ξεχαστεί από κανέναν, είμαστε σύντροφοι και όχι αντίπαλοι κυβέρνηση της Αριστεράς στην οποία συμμετείχα με μπροστάρη τον Αλέξη Τσίπρα. Ας παλέψουμε όλοι μαζί για το δίκιο και το εφικτό».

Κλείνοντας την τοποθέτησή του ξεκαθάρισε την θέση του για την εσωκομματική εκλογή: «Αν γίνουν εκλογές με τις καταστατικές αναγκαίες δημοκρατικές διαδικασίες, εγώ όπως γνωρίζετε λόγω αντικειμενικών παραγόντων και μακράς πορείας θα στηρίξω την φίλη και συντρόφισσα Όλγα Γεροβασίλη. Γιατί πιστεύω ότι η εμπειρία πρέπει να συμβαδίσει με την τόλμη και τα δύο αυτά τα έχει η Όλγα».

Διαβάστε ακόμη 

Το πλάνο Μητσοτάκη για τις 100 ημέρες μέχρι τις ευρωεκλογές

Λεωφόρος Βουλιαγμένης: Πράσινο φως για την «προσγείωση» ενός αεροπλάνου Boeing 747

Γιάννης Καντώνιας (Cosmos Aluminium): Ο επιχειρηματικός γάμος που άνοιξε παράθυρο στον κόσμο (pics)

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ