Την έκθεση υπηρεσιών εστίασης, φιλοξενίας και τροφοδοσίας HORECA 2022, επισκέφθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης ξεναγήθηκε στην ετήσια έκθεση με 550 περίπτερα εκθετών από ολόκληρη την προμηθευτική αλυσίδα για την εστίαση, τον ξενοδοχειακό και εστιατορικό εξοπλισμό, από τον πρόεδρο & διευθύνοντα σύμβουλο της διοργανώτριας εταιρείας, κ. Θανάση Παναγούλια.

Μετά το τέλος της επίσκεψής του, ο Νίκος Ανδρουλάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ήταν μια εξαιρετική ευκαιρία να συζητήσω με δεκάδες εκπροσώπους της εστίασης και του τουριστικού τομέα. Είναι πολύ κρίσιμο, αυτοί οι τομείς που έδειξαν υψηλή ανθεκτικότητα αυτά τα χρόνια της πανδημίας και που σήμερα βάλλονται από την ακρίβεια και την ενεργειακή κρίση, να τους στηρίξουμε, διότι δίνουν ένα μεγάλο κομμάτι του ελληνικού ΑΕΠ.

Πρέπει να υπάρχει μακροπρόθεσμο σχέδιο, κοιτώντας μπροστά, για αναβάθμιση των υπηρεσιών που προσφέρονται και συγχρόνως διασύνδεση του τουρισμού με τον αγροδιατροφικό τομέα της χώρας, ώστε με την αύξηση του τουρισμού στη χώρα να έχουμε προστιθέμενη αξία και σε άλλους κλάδους της ελληνικής οικονομίας. Αυτό πρέπει να είναι ένα μακροπρόθεσμο στρατηγικό σχέδιο, το οποίο θα ανοίξει χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας και θα στηρίξει πολύ δυνατά την ελληνική κοινωνία στο μέλλον».

Διαβάστε ακόμη

Σε ρόλο… δανειστή τα SPVs: Θα χρηματοδοτούν τα «κόκκινα» στεγαστικά που «κουρεύονται» από τους servicers

Θανάσης Σκοπελίτης: Ο Έλληνας που έμαθε στους Ισπανούς το… σουβλάκι

Σταϊκούρας: Το 2022 θα είναι μια πολύ καλύτερη χρονιά για τη χώρα