Επειτα από την έκτακτη συνάντηση μεταξύ εκπροσώπων των κοινοβουλευτικών κομμάτων που συμμετέχουν στην τηλεοπτική αναμέτρηση (debate), αναβλήθηκε η τηλεμαχία των πολιτικών αρχηγών που ήταν προγραμματισμένη το βράδυ της Πέμπτης 15/6. 

Όπως έγινε γνωστό, η διακομματική επιτροπή που συνεδρίαζε εκτάκτως από τις 11 το πρωί αποφάσισε την αναβολή της τηλεμαχίας των αρχηγών.

Υπενθυμίζεται ότι από χθες έχει κηρυχθεί τριήμερο εθνικό πένθους λόγω του τραγικού ναυαγίου στα ανοιχτά της Πύλου, ενώ τα κόμματα αναστέλλουν και τις προεκλογικές τους εκδηλώσεις μέχρι τα μεσάνυχτα της Παρασκευής.

Η επίσημη ανακοίνωση από το ΥΠΕΣ

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 15 Ιουνίου έκτακτη συνάντηση μεταξύ των εκπροσώπων των κοινοβουλευτικών κομμάτων που συμμετέχουν στην τηλεοπτική αναμέτρηση (debate). Θέμα της συζήτησης ήταν το ενδεχόμενο αναβολής της προγραμματισμένης για απόψε τηλεοπτικής αναμέτρησης μεταξύ των πολιτικών αρχηγών, εξαιτίας του τριήμερου Εθνικού Πένθους που κήρυξε ο Πρωθυπουργός, κ. Ιωάννης Σαρμάς, λόγω του ναυαγίου που σημειώθηκε στα διεθνή ύδατα δυτικά της Ελλάδας.

Κατόπιν διαβουλεύσεων μεταξύ των εκπροσώπων των κομμάτων, αποφασίστηκε η μη διεξαγωγή του debate που είχε προγραμματιστεί για σήμερα, 15 Ιουνίου και ώρα 21:00.
Διαβάστε ακόμη

Προϋπολογισμός: Ξεπέρασε τον στόχο κατά €3,5 δισ. το α’ πεντάμηνο του 2023

EKT: Με βλέμμα προς το τέλος της σύσφιγξης η επόμενη αύξηση των επιτοκίων

Τράπεζες: Θετικός ο απολογισμός από το Roadshow της Goldman Sachs – Τα ερωτήματα των επενδυτών

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ