Η…μάχη της φέτας που «άναψε» μέσα στο Σαββατοκύριακο μεταξύ του Στέφανου Κασσελάκη και της κυβέρνησης με φόντο τα όσα είπε την περασμένη Παρασκευή από βήματος Βουλής για την τιμή της ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατέδειξε ότι η κυβέρνηση έχει αποφασίσει να μην αφήνει τίποτα να πέσει κάτω. Και, παράλληλα, αποσκοπεί στο να αποδομήσει τον κ. Κασσελάκη, τόσο για τη βασιμότητα όσων λέει όσο και συνολικά για την πολιτεία του, με δεδομένο ότι έχουμε μια ευθεία αντιπαράθεση. Από το Αγρίνιο, άλλωστε, ο κ. Μητσοτάκης εξαπέλυσε νέα πυρά στον ΣΥΡΙΖΑ, υπογραμμίζοντας ότι δεν θα χρεοκοπήσει ξανά τη χώρα από τις λαϊκιστικές υποσχέσεις κάποιων.

Ο τρόπος αντίδρασης της κυβέρνησης στην υπόθεση της φέτας αντανακλά όλα τα παραπάνω. Λίγη ώρα μετά το TikTok του κ. Κασσελάκη με την επίσκεψή του σε σούπερ μάρκετ, ζητώντας να βρει φέτα στην τιμή των 6,28 ευρώ, απάντησε με δικό του TikTok ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, ο οποίος χαρακτήρισε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ «πολιτικό απατεώνα» και υπογράμμισε ότι ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στην τιμή της συσκευασίας μισού κιλού της φέτας.

Εξίσωση Κασσελάκη-Βελόπουλου

Στην εξίσωση μπήκε το πρωί της Κυριακής και ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος, ο οποίος επιτέθηκε με σκληρούς χαρακτηρισμούς στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ επεχείρησε την εξίσωσή του με τη ρητορική και την πρακτική της Ελληνικής Λύσης του Κυριάκου Βελόπουλου.

Διαβάστε περισσότερα στο protothema.gr