«Είκοσι οκτώ χρόνια μετά την άφιξη του πρώτου μετροπόντικα στην Αθήνα, ήρθε η στιγμή για το εργοτάξιο της Κατεχάκη να υποδεχθεί και πάλι το ένα από τα δύο μηχανήματα TBM, που θα χρησιμοποιηθούν για τη διάνοιξη της Γραμμής 4 Άλσος Βεΐκου-Γουδή» τονίζει σε ανάρτησή του στο Facebook ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής.

Όπως αναφέρει ο υπουργός, «ξεκινάει λοιπόν με γρήγορους ρυθμούς, η συναρμολόγηση του νέου, υπερσύγχρονου μετροπόντικα που παραλάβαμε, ώστε στις αρχές του νέου έτους να αρχίσει το υπόγειο ταξίδι του στην Αθήνα.

Ο δεύτερος μετροπόντικας θα εγκατασταθεί, αντίστοιχα, στο φρέαρ του Άλσους Βεΐκου και τα δύο μηχανήματα θα «συναντηθούν» στον Ευαγγελισμό, έχοντας διανοίξει τη νέα σήραγγα, συνολικού μήκους 12,8 χιλιομέτρων».

Και καταλήγει, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής: «Η Γραμμή 4 θα αλλάξει ουσιαστικά τον συγκοινωνιακό χάρτη της πρωτεύουσας. Προχωράμε λοιπόν με αποφασιστικότητα και προσήλωση, για να κάνουμε πραγματικότητα αυτό το τεράστιας σημασίας έργο για την Αθήνα».

Η ανάρτηση

Διαβάστε ακόμη

Σκρέκας-Υδρογονάνθρακες: Αν επαληθευτούν οι προβλέψεις, θα μπορούμε να εξάγουμε αέριο (χάρτες+vid)

Εθνική Τράπεζα: Έκλεισε το deal με την EPSILON NET

Καλάθι του νοικοκυριού: Μειωμένη τιμή για 1 στα 3 προϊόντα – Γεωργιάδης: «Ο ανταγωνισμός δουλεύει» (vid) (upd)