Συγκεκριμένες απαντήσεις ζητά από τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Στέφανο Κασσελάκη η Νέα Δημοκρατία μετά τις νέες αποκαλύψεις που κάνει σήμερα το Πρώτο ΘΕΜΑ που κυκλοφορεί στα περίπτερα σχετικά με τον λαβύρινθο των Kasselakis Co.

To ΘΕΜΑ αποκαλύπτει και παρουσιάζει σε διάγραμμα τον λαβύρινθο των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της οικογένειας Κασσελάκη που ξεκινά το 2007 και συνεχίζεται μέχρι σήμερα.

«Σε λαβύρινθο παραπέμπουν διαχρονικά οι επιχειρηματικές κινήσεις της οικογένειας Κασσελάκη, ξεκινώντας από τις offshore στον Παναμά και στο Μπελίζ του πατέρα Θόδωρου και φτάνοντας στις LLC του γιου Στέφανου, στον φημισμένο ως “νόμιμο φορολογικό παράδεισο” του Ντέλαγουερ. Ο Στέφανος Κασσελάκης, έχοντας ουσιαστικά παραδεχθεί ότι παραβίασε τον νόμο του ΣΥΡΙΖΑ που απαγορεύει τη συμμετοχή -είτε στη διοίκηση, είτε στο κεφάλαιο- σε εταιρεία του εξωτερικού, δηλώνοντας έτοιμος να πληρώσει πρόστιμο, και αφού παρουσίασε διάφορες εκδοχές για τις εταιρείες συμφερόντων του στις ΗΠΑ και αλλού, ανέφερε τελικά ότι τις τελευταίες ημέρες προχώρησε σε μεταβίβαση των συμμετοχών του. “Για έναν απόδημο που έχει επιτυχημένη επιχειρηματική πορεία δεν είναι και τόσο εύκολο να γίνουν οι μεταβιβάσεις σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Αλλά τις τελευταίες ημέρες έγιναν οι μεταβιβάσεις”, είπε στο “ΘΕΜΑ” πηγή προσκείμενη στον κ. Κασσελάκη, ενώ για τα υπόλοιπα -δηλαδή τι μεταβιβάστηκε, με ποιο τίμημα και σε ποιον- παρέπεμψε στη δήλωση “πόθεν έσχες” που πρόκειται να καταθέσει στο τέλος Ιουνίου» αναφέρεται στο δημοσίευμα.

Διαβάστε περισσότερα στο protothema.gr