Θύμα του γνωστού «δημοσιογράφου» – φαρσέρ Τομάσο Ντεμπενεντέτι έπεσε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης. Συγκεκριμένα, ο φαρσέρ δημιούργησε στο Twitter έναν λογαριασμό με το όνομα της υφυπουργού αρμόδιας για την ένταξη Σοφίας Βούλτεψη και έγραψε ότι πέθανε ο πρώην πρωθυπουργός. Λίγη ώρα μετά το αρχικό tweet έσπευσε να κάνει γνωστή την ταυτότητά του.

Το τελευταίο μακάβριο αστείο του ίδιου φαρσέρ ήταν τον Μάιο του 2020 όταν -ως υπουργός Επικρατείας- ο Γιώργος Γεραπετρίτης «ανακοίνωσε» τον θάνατο του πρώην προέδρου της Δημοκρατίας Χρήστου Σαρτζετάκη.

Στο μεταξύ, νέες παρεμβάσεις και δη για τις εξελίξεις σχετικά με τις ελληνοτουρκικές σχέσεις αναμένονται από τον πρώην πρωθυπουργό, Κώστα Σημίτη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Σημίτης παρακολουθεί στενά τα δρώμενα στην Ευρώπη όσον αφορά στην αντιμετώπιση της πανδημίας και την επιχείρηση στήριξης της οικονομίας, διατηρεί επικοινωνία με κορυφαίους «παίκτες» της Ευρώπης και στηρίζει την ανάγκη μεταρρυθμίσεων στη χώρα μας.

Ο πρώην πρωθυπουργός βρίσκεται στο σπίτι του στην Αναγνωστοπούλου και, όπως συνηθίζει, όλο αυτό το διάστημα της καραντίνας κάνει σε σχεδόν καθημερινή βάση με τη σύζυγό του Δάφνη περιπάτους στο κέντρο της Αθήνας.

Διαβάστε ακόμη

Ενέργεια: Ανοίγουν οι μπίζνες για τα θαλάσσια αιολικά πάρκα στην Ελλάδα

Μ/MARITIME: Ενισχύει τον στόλο της με την παραλαβή του M/V «POSEIDON.GR»

Καλαντώνης: «Για να στηρίξουμε όσους έχουν ανάγκη πρέπει να απαλλαγούμε από τους στρατηγικούς κακοπληρωτές»