Λίγες ώρες απομένουν για την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και τα επιτελεία των υποψηφίων βρίσκονται σε αναμονή. Με τα στελέχη του κόμματος να δηλώνουν έκπληκτα από την απρόσμενη συμμετοχή, ήδη συνεργάτες των υποψηφίων βρίσκονται στην Κουμουνδούρου έχοντας ο κάθε ένας την δική του αίθουσα στον 2ο όροφο του κτιρίου.

Για την ώρα στο κτίριο του κόμματος βρίσκονται οι συνεργάτες του Ευκλείδη Τσακαλώτου και του Στέφανου Κασσελάκη. Αργότερα, πιθανόν μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων να προσέλθουν και οι υπόλοιποι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Έφη Αχτσιόγλου αναμένεται να παρακολουθήσει στο σπίτι της τα αποτελέσματα. Μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας πιθανότατα μαζί με τους συνεργάτες της να πάει στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Στέφανος Κασσελάκης, θα παρακολουθήσει μαζί με μέλη της οικογένειας του και φίλους του τα αποτελέσματα από το γραφείο του στη Στουρνάρη. Δεν αποκλείεται και εκείνος με τη σειρά του, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων να προσέλθει στην Κουμουνδούρου.

Διαβάστε περισσότερα στο protothema.gr