Πολιτική

Στη Βουλή οι δικογραφίες κατά υπουργών ΣΥΡΙΖΑ για «Καλογρίτσα» και «Folli – Follie»

  • newsroom


Στη Βουλή διαβιβάστηκαν σύμφωνα με πληροφορίες οι δικογραφίες κατά στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ για τις υποθέσεις «Καλογρίτσα» και «Folli Follie»

Στη Βουλή διαβιβάστηκαν σύμφωνα με πληροφορίες οι δικογραφίες κατά στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ για τις υποθέσεις «Καλογρίτσα» και «Folli Follie».

Ο φάκελος «Καλογρίτσα» περιλαμβάνει τις μηνύσεις του γνωστού εργολάβου με τις καταγγελίες κατά του κ. Νίκου Παππά. Οι ίδιες πηγές υποστηρίζουν ότι οι μηνυτήριες αναφορές συνοδεύονται από πλήθος e-mail με «καυτό» περιεχόμενο ενώ ο συνολικός φάκελος συνοδεύεται από το παραπεμπτικό του εισαγγελέα Κωνσταντίνου Σιμιτζόγλου ο οποίος μεταξύ άλλων υπογραμμίζει για τν κ. Παππά «από τη μήνυση της εταιρείας Τοξότης του Χρ.Καλογρίτσα προκύπτουν στοιχεία τυχόν τέλεσης αξιόποινων πράξεων φερομένων ως τελεσθέντων κατά την περίοδο που ο συγκεκριμένος είχε την ιδιότητα του υπουργού” και εστάλη στη Βουλή άνευ αξιολόγησης προς τη Βουλή για τα περαιτέρω.

Η δικογραφία για την υπόθεση της Folli – Follie αφορά τους πρώην υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Χαρίτση και Αλέκο Φλαμπουράρη ενώ διαφορετικό αίτημα θα διαβιβαστεί για τον κ. Σταύρο Αραχωβίτη κωθώς η δική του υπόθεση θα ακολουθήσει την διαδικασία άρσης βουλευτικής ασυλίας.

Διαβάστε περισσότερα στο protothema.gr

Διαβάστε ακόμη

Κρίσιμη ημέρα για το σχέδιο σωτηρίας της Folli Follie

Οι λοιμωξιολόγοι, ο «legend», το ξενοδοχείο στις Άλπεις, η ξανθιά τραπεζίτισσα και τα… αδέσποτα

Αντόνιο Περκάσι: Ποιο είναι το νέο αφεντικό της ΝΙΚΕ στην Ελλάδα που ψάχνει ήδη προσωπικό (pics)

 

 

Απόρρητο Απόρρητο