Συνάντηση με μέλη και φίλους του κόμματος είχε σήμερα στην Κόρινθο ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Ο κ. Τσακαλώτος ανέφερε σε δήλωση του ότι έγινε μια πολύ καλή συζήτηση, με πολλές και ενδιαφέρουσες παρεμβάσεις και ερωτήσεις για το παρόν και το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ, «όπου έγινε εμφανής η διάθεση του κόσμου να μιλήσει για όλα τα θέματα και να συνεισφέρει στην επόμενη μέρα». Συζήτησαν, μεταξύ άλλων, για τα αίτια της ήττας στις τελευταίες εκλογές και για τα χαρακτηριστικά που θα πρέπει να έχει ο ΣΥΡΙΖΑ την επόμενη μέρα. «Από τη συζήτηση έγινε εμφανής η ανάγκη να είναι ξεκάθαρο σε ποιους απευθύνεται ο ΣΥΡΙΖΑ και από ποια αφετηρία.

Και συνάμα χρειάζεται να ξεκινήσει ο σχεδιασμός για το νέο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ με νέες αιχμές και ξεκάθαρη ταυτότητα», τόνισε ο κ. Τσακαλώτος, σημειώνοντας ότι «ο ρόλος άλλωστε του κόμματος ως αξιωματική αντιπολίτευση απέναντι στη συγκεκριμένη κυβέρνηση επιβάλλει να ανακτήσουμε σύντομα τις δυνάμεις μας και να απαντήσουμε στις ιδεολογικές προκλήσεις που τίθενται με ξεκάθαρο στίγμα».

Διαβάστε ακόμα

Δημοσιονομικό Συμβούλιο: Πώς η ανάπτυξη μπορεί να μειώσει το χρέος χωρίς λιτότητα (πίνακας)

Κλιματική αλλαγή: Πώς θα επηρεάσει τον τουρισμό στη Μεσόγειο

Φλόριντα: Δικαστής κατά της Disney στη διαμάχη με τον κυβερνήτη ΝτεΣάντις

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ