Το νέο τοπίο στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία σηματοδοτεί η υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη για την ηγεσία του κόμματος, καθώς οι αντιδράσεις απέναντι στην εκλογική του κάθοδο λαμβάνουν «μορφή χιονοστιβάδας», σύμφωνα με τον πλέον θερμό υποστηρικτή του και Βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Παύλο Πολάκη.

Παρότι ο κ. Πολάκης απουσίαζε από την επίσημη πρώτη στους Τάφους των Βενιζέλων στα Χανιά χθες, όπου ο κ. Κασσελάκης είχε προσκαλέσει ως υποψήφιος Πρόεδρος για συζήτηση μέλη και φίλους της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στον νομό, εντούτοις ο πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας σχολίασε -μεταξύ άλλων- στα κοινωνικά δίκτυα πως «πολύ μεγάλη επιτυχία της εκδήλωσης του Στέφανου Κασσελάκη στα Χανιά με πολύ μεγάλη συμμετοχή κόσμου.

Το πράγμα παίρνει μορφή χιονοστιβάδας…», θέλοντας να αποτυπώσει την ανεξάρτητη δυναμική της υποψηφιότητας του νεαρού επιχειρηματία στην κομματική βάση, για την οποία φέρει μεγάλο μερίδιο ευθύνης και ο ίδιος, σύμφωνα με τα όσα θρυλούνται εσωκομματικά, καθώς θεωρείται ως ο «campaign manager» του αμερικανοτραφούς επιχειρηματία.

Διαβάστε περισσότερα στο protothema.gr