Περισσότερα από 1.800 αντικείμενα από ταινίες πωλούνται σε νέα δημοπρασία αναμνηστικών από κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές.

Ανάμεσά τους και το διάσημο «γάντι» του Φρέντι Κρούγκερ (Freddy Krueger) από την κινηματογραφική σειρά τρόμου «A Nightmare on Elm Street» – Εφιάλτης στον Δρόμο με τις Λεύκες».

Μαζί με το δερμάτινο γάντι και τα ενσωματωμένα ξυράφια που φορούσε ο ηθοποιός Ρόμπερτ Ίνγκλαντ στις ταινίες θα υπάρχει ένα πρωτότυπο σκίτσο του αντικειμένου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας The Guardian, το γάντι του Φρέντι Κρούγκερ αναμένεται να πουληθεί έως και 400.000 λίρες Αγγλίας.

Άλλα αντικείμενα όπως το δερμάτινο ασπρόμαυρο τζάκετ που φορούσε ο Μάικλ Τζάκσον στο μουσικό βίντεο «Street» για διαφήμιση αναψυκτικού αναμένεται να πωληθεί έως και 400.000 λίρες Αγγλίας και αφίσα του Ρόμπερτ ΜακΓκίνις για την ταινία Τζέιμς Μποντ «Thunderball» (Πράκτωρ 007: Επιχείρηση Κεραυνός) με εκτιμώμενη τιμή πώλησης 160.000 λίρες Αγγλίας είναι μεταξύ των αναμνηστικών που πωλούνται επίσης στη δημοπρασία, όπως και αντικείμενα από τις ταινίες «The Shining» (Η Λάμψη) και «Sweeney Todd».

Ο οίκος δημοπρασιών Propstore εκτιμά ότι στη δημοπρασία που διοργανώνεται στις 9-12 Νοεμβρίου θα συγκεντρωθούν 12 εκατομμύρια λίρες Αγγλίας.

Διαβάστε ακόμα 

Μητσοτάκης: Μείωση 50% στο τέλος επιτηδεύματος για τους επαγγελματίες που δηλώνουν πάνω από τον κατώτατο μισθό 

Πτώση για τη μετοχή της BP – Σε χαμηλό Οκτωβρίου, μετά την καθίζηση στα τριμηνιαία κέρδη 

Για εκδόσεις ομολόγων… ρεκόρ ετοιμάζονται οι ΗΠΑ – Θα ξεπεράσουν τα $114 δισ. 

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ