Σε influencers έχουν μετατραπεί κορυφαίοι CEOs, σύμφωνα με νέα έρευνα που αποκαλύπτει αυτούς με τη μεγαλύτερη επιρροή πάνω μας.

Η μελέτη, από την Tipalti, εξέτασε την παρουσία τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τις τηλεοπτικές τους εμφανίσεις, την περιουσία τους, τους ισχυρισμούς ψευδών ειδήσεων για να ανακαλύψει τους CEO με τη μεγαλύτερη επιρροή το 2022.

Οι 10 CEOs με τη μεγαλύτερη επιρροή για το 2022:

Ο Έλον Μασκ στέφθηκε ως ο CEO με τη μεγαλύτερη επιρροή με σχεδόν τέλεια βαθμολογία 9,91 στα 10. Ο Μασκ έχει εκπληκτικό αριθμό προβολών TikTok (12,1 δισεκατομμύρια), δείχνοντας πόσο μεγάλη επιρροή έχει, ειδικά στη νεότερη γενιά.

Μόνο δύο γυναίκες εμφανίζονται στη λίστα των 10 κορυφαίων CEOs με τη μεγαλύτερη επιρροή. Η Mary Barra που κατατάσσεται 7η και η Karen Lynch που κατατάσσεται στην 10η.

Οι περισσότεροι διευθύνοντες σύμβουλοι στη λίστα προέρχονται από τον τομέα της τεχνολογίας με τους ιδρυτές της Microsoft, της Apple και του Facebook να βρίσκονται όλοι στους top 5.

Ο Έλον Μασκ κατακτά την κορυφή και των υπόλοιπων social media, όπου καταγράφει βαθμολογία 10 στα 10, καθώς έχει τους περισσότερους ακόλουθους στο Instagram, το Twitter και το Tiktok.

Ο Μπιλ Γκέιτς έχει τις περισσότερες τηλεοπτικές εμφανίσεις με 241 τίτλους στο IMDB. Πάνω από τα μισά από αυτά τα credits προέρχονται από εμφανίσεις talk show και συνεντεύξεις.

Μπορείτε να δείτε την πλήρη έρευνα εδώ: https://tipalti.com/ceo-influencers/

Διαβάστε ακόμη

Mega deal στην Αλεξανδρούπολη με το πρώτο υπεράκτιο αιολικό από τον όμιλο Κοπελούζου

Εβδομάδα πληρωμών 650 εκατ. ευρώ για επιταγή ακρίβειας και επίδομα θέρμανσης

Βαριά «χριστουγεννιάτικα» σφυριά: Παραλιακό οικόπεδο στη Γλυφάδα και Ηλιοσφαίρα (pics)