Σημείωμα έξω από κατάστημα γνωστής αλυσίδας ταχυφαγείων στην πόλη Λίνκολν, στη Νερμπράσκα, έγινε viral. Πιο αναλυτικά, εργαζόμενοι στα Burger King τοποθέτησαν ένα σημείωμα έξω από την πόρτα του καταστήματος που έγραφε: «Παραιτούμαστε όλοι… Συγγνώμη για την αναστάτωση!» 

Όπως ήταν αναμενόμενο, το μήνυμα προκάλεσε αντιδράσεις από την εταιρεία, η οποία ζήτησε από τους υπαλλήλους της να αφαιρέσουν το σημείωμα και να επιστρέψουν στα πόστα τους. «Οι εργαζόμενοι ήθελαν με αυτό το σημείωμα να ενημερώσουν πως θα λείψουν από το κατάστημα», δήλωσε η πρώην γενική διευθύντρια Ρέιτσελ Φλόρες. «Δεν πίστευα ότι κάποιος θα το προσέξει, όμως μέσα μόλις σε λίγη ώρα το σημείωμα έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στη συνέχεια, έλαβα ένα τηλεφώνημα από τους ανωτέρους μου που ζητούσαν να το βγάλουμε αμέσως».

Σύμφωνα με πληροφορίες από το MarketWatch, η Φλόρες και αρκετοί άλλοι εργαζόμενοι είχαν ήδη προειδοποιήσει τους αρμόδιους εδώ και δύο εβδομάδες ότι θα παραιτούνταν και θα εγκατέλειπαν τις θέσεις τους. Καταγγέλλουν πως αναγκάζονται να δουλεύουν σε αρκετά δύσκολες συνθήκες εργασίας και συγκεκριμένα χωρίς κλιματισμό και σε θερμοκρασίες που αγγίζουν τους 32 βαθμούς Κελσίου μέσα στην κουζίνα.

 

Διαβάστε ακόμα:

Γονικές παροχές: Πότε «τσιμπά» η εφορία τα χρήματα που δίνουν οι γονείς στα παιδιά τους

Υποχρεωτικός εμβολιασμός: Προθεσμίες και κυρώσεις – Έπονται οι εκπαιδευτικοί

Έφτασε η ώρα της εφορίας για τα αναδρομικά των συνταξιούχων