Η kovald Digital Marketing Strategies, με σταθερά ανοδική πορεία και πολυετή τεχνογνωσία σε retailers – eshops γυναικείας ένδυσης και υπόδησης, ανέλαβε με απευθείας ανάθεση το Performance Marketing, τον σχεδιασμό της digital στρατηγικής ανάπτυξης και προώθησης του γνωστού ηλεκτρονικού καταστήματος γυναικείων υποδημάτων malesa.gr / Malesa Fashion Shoe Project.

Ανάμεσα σε βασικά καθήκοντα που αναλαμβάνει η kovald, όπως συμβουλευτικές υπηρεσίες και ανάλυση της αγοράς, η νέα συνεργασία περιλαμβάνει το Consulting για την περαιτέρω ανάπτυξη του eshop (το οποίο διαθέτει ήδη πάνω από 7.000 κωδικούς προσιτών γυναικείων υποδημάτων) και την υλοποίηση ενός στοχευμένου πλάνου performance marketing με στόχο τη βελτιστοποίηση των διαφημίσεων σε Google και Social media.

Ο Κωνσταντίνος Lamaj, CEO & Founder της kovald Digital Marketing Strategies, αναφέρει:

«Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που η εμπειρία μας στο χώρο της Μόδας και του Lifestyle μεταφράζεται σε μια σειρά από επιτυχημένες και νέες συνεργασίες. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε με την ίδια αφοσίωση που μας χαρακτηρίζει και μας κάνει να ξεχωρίζουμε, υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, ανταποκρινόμενοι πλήρως στις απαιτήσεις του, στο digital περιβάλλον».

malesa.gr / Malesa Fashion Shoe Project

Στο Malesa θα συναντήσετε μεγάλη ποικιλία από γνωστά και επιτυχημένα brands, καθώς και χειροποίητα υποδήματα ελληνικής κατασκευής εξαιρετικής ποιότητας. Έτσι, ο καταναλωτής μπορεί να επιλέξει μέσα από μια μεγάλη γκάμα προϊόντων για την γυναίκα, γούστου και στυλ σε συνδυασμό με εξαιρετική ποιότητα, αλλά και άνεση στα παπούτσια.

Τα υψηλής ποιότητας υλικά και ο μοντέρνος σχεδιασμός, συναντούν την καλύτερη τιμή για το επίπεδο της ποιότητας. Αυτά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη φιλοσοφία της εταιρείας. Μοντέρνες γραμμές, με άκρως θηλυκά σχέδια, ομορφαίνουν τα γυναικεία βήματα και χαρίζουν στυλ σε κάθε ώρα της ημέρας.

Στο νέο μας eshop έχουμε αφιερώσει όλη μας την διάθεση και εμπειρία, για να έχετε μία εύκολη πλοήγηση και να βρείτε άμεσα αυτό που πραγματικά αναζητείτε.

kovald.com / kovald Digital Marketing Strategies

Η kovald ασχολείται με την digital ανάπτυξη επιχειρήσεων από το 2015, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, ανάλογα με τις ανάγκες του εκάστοτε συνεργάτη. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών, η kovald έχει συνεισφέρει στην ανάπτυξη επιχειρήσεων διαφόρων προσανατολισμών, έχοντας κερδίσει έτσι την εμπιστοσύνη τους και προσφέροντας μέχρι σήμερα καινοτόμες λύσεις στο χώρο του digital marketing.