Η Hyundai κυκλοφόρησε το πρώτο teaser- video του Ioniq 6 για το οποίο οι προσδοκίες είναι πολύ μεγάλες και θεωρείται ως η «σιλουέτα της νέας εποχής».

Στο video η Hyundai έχει επιλέξει να μη δείξει σχεδόν τίποτα από το αυτοκίνητο αλλά επικοινωνεί τη διάθεσή της για καινοτομία και για προσφορά της κορυφαίας αεροδυναμικής που θα αλλάξει τα δεδομένα στο σύνολο της αυτοκίνησης.

Το σχήμα του αυτοκινήτου είναι προϊόν εξέλιξης του πρωτοτύπου Prophecy που έχουμε στις φωτογραφίες, ενώ περιμένουμε πως και το εσωτερικό θα ισορροπεί ανάμεσα στην τεχνολογία και την προχωρημένη αισθητική.

Θα μάθουμε πολλά περισσότερα όταν το Ioniq 6 κάνει το ντεμπούτο του αργότερα μέσα στη χρονιά και από αυτά που έχουμε μάθει μέχρι στιγμής, η πλατφόρμα πάνω στην οποία θα «χτιστεί» είναι η E-GMP και η μπαταρία του θα έχει χωρητικότητα 73 kWh.

Για την κίνηση του μοντέλου θα υπάρχουν δύο εκδοχές, 215 και 313 ίππων, ενώ η αυτονομία του μοντέλου αναμένεται να ξεπερνά τα 480 χιλιόμετρα.

Αν μη τι άλλο, με το teaser video, η Hyundai μας δίνει μια καλή γεύση από την αισθητική που θα πρέπει να περιμένουμε σε όλα τα επίπεδα.

Διαβάστε ακόμη: 

Αυξήσεις επιτοκίων: Οι δύο όψεις του νομίσματος για τις ελληνικές τράπεζες 

OHE: Η επισιτιστική κρίση μπορεί να ξεριζώσει ακόμα περισσότερους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο 

Φυσικό αέριο: Εκτόξευση στα 130 ευρώ μετά το «ψαλίδι» στις ροές της Gazprom