Σχεδόν ολόκληρη την αξία του έχασε μέσα σε ένα βράδυ το κρυπτονόμισμα του Squid Game, που δανείστηκε την ονομασία του από την ομώνυμη δημοφιλή σειρά του Netflix.

Όπως αναφέρει το Fortune, σήμερα (01.11.2021) η αξία του Squid έπεσε κατά 99,9% στα 0,003 δολάρια, από τα 38,27 δολάρια που ήταν μόλις λίγες ώρες νωρίτερα.

Η έντονη φημολογία ότι το όλο εγχείρημα τελικά είναι απάτη και ότι κινδυνεύει η ασφάλεια των επενδυτών, οδήγησε το κρυπτονόμισμα σε κατάρρευση.

Μάλιστα, σύμφωνα με το CoinMarketCap υπάρχουν πάρα πολλές αναφορές για εξαφάνιση της ιστοσελίδας του κρυπτονομίσματος και των αντίστοιχων λογαριασμών στα social media από χρήστες, οι οποίοι επίσης αναφέρουν ότι δεν μπορούν να προχωρήσουν σε πωλήσεις.

Τις προηγούμενες μέρες αρκετά δημοσιεύματα στο εξωτερικό ανέφεραν ότι οι επενδύσεις στο κρυπτονόμισμα του Squid Game δεν είναι ασφαλείς, προειδοποιώντας ότι μετά την εκτόξευση των τελευταίων ημερών θα εξαφανιστεί.

Επίσης, σύμφωνα με το Fortune, το Twitter είχε επισημάνει τον λογαριασμό της κρυπτογράφησης ως ύποπτο, περιορίζοντας την πρόσβαση σε αυτόν.

Υπενθυμίζεται ότι το κρυπτονόμισμα είχε δει την αξία του να εκτοξεύεται στις 2.856 δολάριρα, καταγράφοντας κέρδη 310%.

Διαβάστε ακόμη

Γιατί οι κεντρικοί τραπεζίτες δεν θέλουν αυξήσεις μισθών – Ο φόβος του πληθωρισμού για το 2022

Citigroup: «Βουνό» για την Ελλάδα η επιστροφή της δημοσιονομικής πειθαρχίας (διάγραμμα)

Συντάξεις – αναδρομικά: Άνοιξε το Τaxis – Όσα πρέπει να γνωρίζουν οι συνταξιούχοι (vid)