Αγορές

Πτώση για την τιμή του πετρελαίου

  • newsroom


Tο συμβόλαιο του αργού παραδόσεως Απριλίου έχασε 89 cents ή 1,5% και έκλεισε στα 59,75 δολ. το βαρέλι στο χρηματιστήριο Εμπορευμάτων της Νέας Υόρκης

Υποχώρησαν οι τιμές του αργού την Τρίτη, με το αμερικανικό συμβόλαιο να κλείνει κάτω από το επίπεδο των 60 δολ. το βαρέλι.

Tο συμβόλαιο του αργού παραδόσεως Απριλίου έχασε 89 cents ή 1,5% και έκλεισε στα 59,75 δολ. το βαρέλι στο χρηματιστήριο Εμπορευμάτων της Νέας Υόρκης. Αυτό είναι το χαμηλότερο επίπεδο από τις 19 Φεβρουαρίου.

Το Brent Μαΐου στο μεταξύ, υποχώρησε κατά 99 cents ή σχεδόν 1,6% στα 62,70 δολ. το βαρέλι στο ICE Futures. Αυτό είναι το χαμηλότερο επίπεδο από τις 12 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της S&P Global Platts Analytics, οι δεσμεύσεις για την συνολική παραγωγή του OPEC+ θα αυξηθούν κατά 1,5 εκατ. βαρέλια την ημέρα τον Απρίλιο, με τον ντε φάκτο ηγέτη του Οργανισμού, τη Σαουδική Αραβία, να τερματίζει τη μονομερή μείωση κατά 1 εκατ. βαρέλια την ημέρα και τις επίσημες ποσοστώσεις των υπόλοιπων μελών να αυξάνονται κατά σχεδόν 500.000 βαρέλια την ημέρα.

Διαβάστε περισσότερα

Η πανδημία «εξαφάνισε» από το πορτοφόλι των επενδυτών μερίσματα $220 δισ. το 2020

Μισθοί: Ένας στους πέντε ζει με λιγότερα από €500 τον μήνα

Voucher 200 ευρώ: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα – Ποιοι είναι οι δικαιούχοι για δωρεάν laptop και tablet

Απόρρητο Απόρρητο