Με μεικτά πρόσημα ξεκίνησε η συνεδρίαση στη Wall Street μετά τη χθεσινή άνοδο σε επίπεδα ρεκόρ των δεικτών.

Ο δείκτης Dow Jones διαπραγματεύεται με οριακή άνοδο κατά 25 μονάδες ή σε ποσοστό 0,07% . Ο S&P 500 σημειώνει οριακή άνοδο 0,08%, ενώ ο Nasdaq σημειώνει πτώση κατά 0,09%. Και οι τρεις δείκτες χθες είχαν καταγράψει ιστορικά ρεκόρ.

Η μετοχή της Boeing σημειώνει άνοδο μετά την ανακοίνωση ότι σχεδιάζεται την επαναφορά του 737 Max στις πτήσεις στην Αμερική μετά τη δίχρονη καθήλωσή του. Από τον δείκτη S&P 500 ο κλάδος με την καλύτερη απόδοση είναι εκείνος της Υγείας.

Η Βουλή των Αντιπροσώπων υπερψήφισε αργά το βράδυ της Δευτέρας το νομοσχέδιο για την αύξηση των άμεσων πληρωμών προς τους πολίτες στα 2.000 δολάρια όπως ζητούσε ο Τραμπ από τα 600 δολάρια προηγουμένως.

Η χθεσινή άνοδος των δεικτών αποδόθηκε στην υπογραφή από τον Τραμπ του νέου πακέτου οικονομικής στήριξης συνολικού ύψους 900 δισ. δολαρίων.

Οι μετοχές οδεύουν προς την ολοκλήρωση του έτους με εντυπωσιακά κέρδη. Μέχρι και την χθεσινή συνεδρίαση ο S&P 500 έχει καταγράψει άνοδο κατά 15,6% το 2020 και ο Dow Jones κατά 6,5% κατά τo ίδιο διάστημα. Ο Nasdaq έχει καταγράψει τη μεγαλύτερη άνοδο ύψους 43% στο έτος.

Διαβάστε ακόμα: 

«Θρίλερ» με το πετρέλαιο κίνησης: Γιατί ανεβαίνει η τιμή του μετά την Πρωτοχρονιά – Φόβοι ανατιμήσεων

Το ΣτΕ «παγώνει» την ιδιωτικοποίηση της Εγνατίας

VW: Κλείνει οριστικά τη θυγατρική της στην Τουρκία