(Τελευταία ενημέρωση – 21:35)

Με απώλειες ξεκίνησαν τη συνεδρίαση της Τετάρτης οι δείκτες στη Wall Street μετά τις νέες ανακοινώσεις για τα εταιρικά αποτελέσματα και με την αβεβαιότητα να εξακολουθεί να επικρατεί στην αγορά.

Οι δείκτες κατάφεραν να περιορίσουν σημαντικά τις απώλειες λίγα λεπτά μετά τη δημοσιοποίηση των πρακτικών της Fed για τη συνεδρίαση του προηγούμενου μήνα.

Σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιεύτηκαν πριν την έναρξη της συνεδρίασης, οι λιανικές πωλήσεις στις ΗΠΑ τον Ιούλιο παρέμειναν σταθερές, ενώ καταγράφεται πτώση στις πωλήσεις αυτοκινήτων και τις τιμές της βενζίνης.

Ο βιομηχανικός Dow Jones περιορίζει τις απώλειες στις -17 μονάδες ή 0,05% στις 33.134 μονάδες, ο S&P 500 υποχωρεί κατά 0,08% περίπου στις 4.302 μονάδες, ενώ ο τεχνολογικός Nasdaq καταγράφει απώλειες 0,38% περίπου στις 13.053 μονάδες.

Άνοδο σχεδόν 2% καταγράφει η μετοχή της Lowe μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων τριμήνου.

Απώλειες άνω του 5% καταγράφουν οι μετοχές των Teladoc Health και Weber, με τη Citi να έχει προχωρήσει στην υποβάθμιση της τελευταίας, γεγονός που δεν αποκλείεται να προκαλέσει πτώση κατά επιπλέον 65%..

Η απόδοση του αμερικανικού 10ετούς ομολόγου διαμορφώνεται στο 2,89%.

Στα εμπορεύματα, το πετρέλαιο ενισχύεται, με την τιμή του αμερικανικού αργού να διαμορφώνεται στα 88 δολάρια το βαρέλι και του brent περίπου στα 93 δολάρια το βαρέλι. Ο χρυσός υποχωρεί στα 1.780 δολάρια ανά ουγγιά.

Στην αγορά συναλλάγματος, το ευρώ υποχωρεί 0,06% έναντι του δολαρίου, με την ισοτιμία να διαμορφώνεται στο 1,0165 δολ./ευρώ.

Διαβάστε ακόμη

Ενεργειακό σοκ όπως πανδημία: Πώς η κρίση έγινε ευκαιρία για τις ναυλαγορές

Πόσα χρήματα «αφήνει» η νέα αύξηση του κατώτατου μισθού

ENTSO-E: 10 ελληνικά έργα διασυνδέσεων στο «νέο» δεκαετές πρόγραμμα