Αγορές

Wall Street: Στο «κόκκινο» οι δείκτες – Βαριές απώλειες για τον Nasdaq

  • newsroom


Η αγορά υποστηρίχθηκε περισσότερο από τα αποτελέσματα των επιχειρήσεων - Στους κερδισμένους της ημέρας οι περιφερειακές τράπεζες

Με ισχυρές απώλειες ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση της Πέμπτης η Wall Street, ενώ η αδυναμία που επέδειξαν οι μετοχές της βαριάς τεχνολογίας, συμπεριλαμβανομένων των Amazon και Microsoft, «βύθισαν» τον Nasdaq.

O Dow Jones υποχώρησε 176 μονάδες ή 0,49%, για να κλείσει στις 36.113 μονάδες. Ο Nasdaq σημείωσε πτώση 2,51% στις 14.806 μονάδες, ενώ ο S&P 500 κινήθηκε χαμηλότερα κατά 1,42% στις 4.659 μονάδες.

Η μετοχή της Snap υποχώρησε περίπου 8%. Η Virgin Galactic υποχώρησε σχεδόν 18%. Η μετοχή της Tesla υποχώρησε περισσότερο από 5%.

Η αγορά υποστηρίχθηκε περισσότερο από τα αποτελέσματα των επιχειρήσεων. Η Delta Air Lines σημείωσε άνοδο των κερδών της, με τη μετοχή της να κλείνει υψηλότερα κατά 2%. Ράλι έκανε η μετοχή της εταιρείας κατασκευής κατοικιών KB Home, η οποία μετά την αναφορά για καλύτερα από τα αναμενόμενα κέρδη, σημείωσε άνοδο 16%. Η Boeing σημείωσε άνοδο 3,1%. Στους κερδισμένους της ημέρας οι περιφερειακές τράπεζες, με την PNC Financial να ενισχύεται κατά 1%.

Η τιμή του πετρελαίου κινήθηκε χαμηλότερα 0,6% στα 82,12 δολάρια και η τιμή του χρυσού υποχώρησε 0,3% στα 1.821 δολ./oz.

Η απόδοση του αμερικανικού 10ετούς σημείωσε πτώση κατά τέσσερις μονάδες βάσης στο 1,69% και στην αγορά συναλλάγματος, το δολάριο υποχώρησε 0,1% έναντι του ευρώ στο 1,1456 δολ.

Διαβάστε περισσότερα

CNBC: Πού θα επενδύσουν οι super – rich το 2022

Πλειστηριασμοί: Άλλαξε χέρια η βίλα του “Mr. Raxevsky” Γ. Μουρτζούχου στην Εκάλη

«Βροχή» εγκρίσεων για νέα ξενοδοχεία στην Αθήνα σε Δουζόγλου, Grivalia, Ισραηλινούς ακόμη και στον …Ριχάρδο