Αγορές

Wall Street: Βαρίδι η τεχνολογία – Το οικονομικό πακέτο Μπάιντεν αναμένουν οι επενδυτές

  • newsroom


Οι μετοχές της Facebook και της Microsoft σημείωσαν απώλειες περισσότερες του 1%. Amazon, Netflix και Alphabet έκλεισαν επίσης σε αρνητικό έδαφος

Με μικρές απώλειες έκλεισαν την Πέμπτη οι βασικοί δείκτες του Χρηματιστηρίου της Νέας Υόρκης, με τις μετοχές του κλάδου της τεχνολογίας να οδηγούν την πτώση, ενώ οι επενδυτές αναμένουν τις ανακοινώσεις του Τζο Μπάιντεν για το πακέτο στήριξης της αμερικανικής οικονομίας.

Ο Dow Jones υποχώρησε 0,22% ή 68 μονάδες, στις 30.991, ο S&P 500 σημείωσε πτώση 0,38% στις 3.795 μονάδες και ο Nasdaq κινήθηκε χαμηλότερα 0,12% στις 13.112 μονάδες.

Οι μετοχές της Facebook και της Microsoft σημείωσαν απώλειες περισσότερες του 1%. Amazon, Netflix και Alphabet έκλεισαν επίσης σε αρνητικό έδαφος.

Στον βιομηχανικό δείκτη, τη μεγαλύτερη πτώση σημείωσαν οι μετοχές των Visa (-3,5%) και Home Depot (-2,2%) ενώ τη μεγαλύτερη άνοδο κατέγραψαν οι τίτλοι των Intel (+3,9%) και Chevron (+2,7%).

Στην αγορά εμπορευμάτων, η τιμή του πετρελαίου WTI ενισχύθηκε 1,3% στα 53,57 δολάρια ανά βαρέλι, σε υψηλό 11 μηνών, ενώ η τιμή του χρυσού σημείωσε πτώση 0,2% στα 1.851 δολ./oz.

Στην αγορά ομολόγων, η απόδοση του αμερικανικού 10ετούς κινήθηκε υψηλότερα στο 1,13% ενώ στην αγορά συναλλάγματος, το δολάριο ενισχύθηκε οριακά έναντι του ευρώ στο 1,2158 δολ.

Διαβάστε περισσότερα

Ενιαίο σχέδιο προστασίας για τους δανειολήπτες προωθεί το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Eπιστρεπτέα Προκαταβολή 5: Ραγδαία αύξηση των αιτήσεων – Την Παρασκευή οι αποφάσεις για παράταση

Click in shop: Πώς θα ψωνίζουμε εάν ανοίξουν τα καταστήματα από τις 18 Ιανουαρίου (vid)

Απόρρητο Απόρρητο