Ενδιαφέρον για την 5η μεγαλύτερη τράπεζα στη Βουλγαρία εξέφρασαν Eurobank Bulgaria και Unicredit Bulbank, σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg που επικελείται βουλγαρικά media.

Σύμφωνα με news flash του Bloomberg που αναμεταδόθηκε και από τα πρωινά reports των ελληνικών χρηματιστηριακών εταιριών, η Eurobank Bulgaria και η Unicredit Bulbank βρίσκονται σε προχωρημένες συνομιλίες για την απόκτηση της First Investment Bank, του πέμπτου μεγαλύτερου τραπεζικού ομίλου της Βουλγαρίας από άποψη ενεργητικού.

Οι ίδιες αναφορές αναφέρουν ότι οι προσφορές για τη συμφωνία ενδέχεται να οριστικοποιηθούν έως τα τέλη Μαΐου και να φτάσουν τα 500 εκατ. ευρώ. Η κίνηση, αναφέρεται στο δημοσίευμα, είναι σύμφωνη με τη στρατηγική της τράπεζας να επεκτείνει τις δραστηριότητές της στις βασικές αγορές της (Ελλάδα, Βουλγαρία, Κύπρος).

Την κίνηση αυτή πάντως δεν φαίνεται να επιβεβαιώνει η ελληνική τράπεζα καθώς από τις πρώτες επικοινωνίες κύκλοι της Eurobank κρατούν αποστάσεις από τα συγκεκριμένα δημοσίευματα χωρίς να επιβεβαιώνουν τις πληροφορίες.

Ενοίκιο δυο και τρεις φορές επάνω ζητάει το Δημόσιο για τις παραλίες σε Μύκονο, Πάρο και Σαντορίνη

Η χαρά του Μαξίμου για τη Θεσσαλονίκη, οι «μεθοδικές κινήσεις Τσίπρα», η ΕΡΤ, ο Ζούλας και οι άλλοι, η Σκρουτζ μοιράζει χρήμα

Αύξηση 7% των επισκεπτών από το Ην. Βασίλειο στην Αθήνα φέτος – 2η αγορά οι Βρετανοί στις διεθνείς αφίξεις

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ